Spălare de bani în golful profesionist

Jucătorul de golf Phil Mickelson, în vârstă de 45 ani, de 5 ori campion al PGA Tour Major, este suspectat că a transferat 2.75 milioane dolari către o persoană pe nume Greg Silveira, care a lucrat mai demult pentru o casă de pariuri. Scopul transferului a fost, evident, plasarea de pariuri, necunoscându-se însă detalii. 

Pariază acum live! Ai în ofertă chiar şi meciuri de golf!

gwar-phil-mickelson-kindred-0613.jpg

Silveira, un american în vârstă de 56 ani din California, a fost nevoit să recunoască faptul că a primit acea sumă de bani, pledând vinovat pentru spălare de bani. El n-a dezvăluit cine este clientul, fiind însă foarte probabil ca acesta să se numească Phil Mickelson, persoană cunoscută ca fiind un parior înrăit. În afara acestui transfer de bani, Silveira a mai fost acuzat de încă două spălări de bani, survenite între 2010 şi 2013. 

Clientul, care se presupune a fi americanul Mickelson, a transferat banii în două tranşe: o dată Silveira ar fi primit 2.475.000$, a doua oară 275.000$. Apoi banii au fost trimişi către alte conturi. După această spălare de bani în golful profesionist, experţii în domeniu se aşteaptă ca Phil Mickelson să nu fie acuzat, deoarece legile federale se concentrează pe cei care pariază, nu şi pe provenienţa banilor plasaţi pe acel pariu. În SUA pariurile sportive sunt interzise prin lege, excepţie făcând statul Nevada.

Sursa: Dailymail

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi