Southgate, de bază într-un pariu făcut de bunicul debutantului Lewis Cook!

Selecționerul Gareth Southgate a chemat la naționala Angliei pentru amicalele cu Olanda și Italia mai mulți tineri jucători. Printre aceștia se află și Lewis Cook - mijlocașul de 21 de ani al lui Bournemouth. La aflarea veștii, bunicul fotbalistului a dat fuga la casele de pariuri și a pariat pe prezența nepotului său în unul dintre cele două meciuri. Dacă Southgate îl va trimite în teren pe Cook (foto: 90min.com), bunicuțul parior va câștiga nu mai puțin de 17.000 de lire sterline! 

Trevor Burlingham nu este la prima ”abatere”. El a plasat un pariu de 500 de lire sterline în 2014 la William Hill imediat după ce nepotul său a semnat cu Leeds. Și atunci a câștigat bani buni mizând pe prima prezență a fotbalistului în echipa mare a clubului.

Acum, agenția de pariuri la care a ales să joace pe acest eveniment i-a oferit o cotă de 33/1. "Lewis a arătat o formă bună în acest sezon și ar fi normal ca să joace”, a declarat un reprezentant al casei de pariuri unde a fost plasată miza. 

În Anglia se pare că este un obicei ca cineva din familia unui fotbalist să parieze pe astfel de evenimente. Eddie Kirkland, tatăl fostului portar de la Liverpool - Chris Kirkland (foto: pitchero.com) - a câștigat 10.000 de lire sterline în urma unui pariu de 100 de lire (cotă 100/1) pentru ca fiul său să joace pentru echipa de juniori a Angliei la o vârstă fragedă. 

Cel mai mult până acum, pentru un pariu pe nepotul fotbalist, a câștigat Peter Edwards. Bunicul lui Harry Wilson (jucător împrumutat de Liverpool în acest sezon la Hull City) a câștigat în 2013 nu mai puțin de 125.000 de lire sterline. Bărbatul a pariat că nepotul său (foto: liverpoolfc.com) va debuta într-un meci pentru naționala Under17 a Țării Galilor la doar 16 ani. Edwards a plasat un pariu de 50 de lire pe o cotă de 2.500/1.

În fine, tatăl lui Ryan Tunnicliffe (jucător crescut de Man United, dar care acum joacă la Millwall) s-a numărat și el printre câștigătorii acestui ”sistem”. El a plasat un pariu de 100 de lire sterline la o cotă de 100/1 pe prima apariție a fiului său în echipa de juniori a clubului de pe ”Old Trafford”. Insiprația de moment i-a adus acestuia un câștig în valoare de 10.000 de lire sterline. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!