Southampton a mărit oferta pentru Stanciu. Becali: "Trebuie să mă gândesc bine, nu vreau să iau ţeapă!"

stanciu.jpg

Echipele din Europa se bat în oferte pentru Nicuşor Stanciu. Rând pe rând, Anderlecht, Espanyol, Celta Vigo, Lorient şi Southampton au înaintat sume care mai de care mai interesante. Gigi Becali se ţine tare însă - nu vrea să renunţe aşa de uşor la vedeta sa. Nici ultima ofertă concretă nu l-a dat pe spate pe patronul Stelei. Conform spaniolilor de la fichajes.net, Celta Vigo e dispusă să plătească 10 milioane de euro. "Patronul Stelei vrea să obţină mai mulţi bani, dar Celta nu renunţă", scriu spaniolii. Mai nou, englezii de la Southampton au mărit oferta şi sunt dispuşi să plătească mai mult de 10 milioane de euro pentru mijlocaşul Stelei! Becali a dezvăluit la Sport.ro că mâine sunt şanse mari să se încheie negocierile. Un fond de investiţii din Anglia intermediază afacerea cu Steaua.

Aşteptăm răspunsul la o ofertă de 10 milioane de lire sterline. Nu ştiu de nicio ofertă de 10 milioane de euro de la Celta Vigo. A fost interes a două, trei cluburi, dintre care unul şi din Spania, dar nu au făcut o ofertă oficială. La ora asta se negociază. Eu acum ascult toate echipele care se interesează de marfa mea. Eu la Stanciu nu vreau să iau ţeapă, Stanciu să valoreze 15 şi să-l dau cu 10 milioane. Din acest motiv stau şi mă gândesc şi cer ajutor de la Dumnezeu, să-l vând când trebuie. Asta este strategia mea de afacere. Să-mi vând marfa la preţul maxim. Eu nu ştiu clubul care este interesat de Stanciu, doar fondul îl ştie, negociază cu cluburile cu care are legatură. Un impresar a venit la mine.
- Gigi Becali

Prosport scrie că Stanciu nu e singurul care aşteaptă să plece după returul cu Manchester City. Adi Popa şi Hamroun sunt şi ei în pole-position.

Când e vorba de 11, 12 milioane de euro pe Stanciu nu mă mai intereseaza de Adi Popa şi Hamroun. Mă intereseaza doar afacerile mari!.
- Gigi Becali

Nu am dubii că Stanciu s-ar descurca. Am analizat echipa Stelei şi sigur ar juca bine, îi spun bun venit lui Stanciu în Anglia, ar face faţă clar. Hagi vine să ne vadă, e un mare prieten. Am vorbit cu el, mi-a dat sms că vine. Mă voi duce şi eu să văd Academia Hagi curând, a făcut o super treabă acolo.
- Pep Guardiola

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!

 

Sursă foto: fanatik.ro

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi