Softurile ”minune” pentru câștigurile la pariuri sportive - o mare țeapă

Un câștig mare la pariuri sportive este visul oricărui jucător. De acest lucru profită la maxim așa-zișii ”specialiști”, care promit câștiguri colosale după o schemă, zic ei, bine fundamentată. Iar anunțuri de genul ăsta au ”bombardat” în ultima vreme rubricile speciale ale ziarelor din România, dar și internetul. 

”Vând soft pentru predicții la pariuri sportive. Câştiguri garantate sută la sută!" Așa încep anunțurile care pot să ”prindă” la naivi, dar nu și la cei care știu într-adevăr despre ce este vorba. Iar cei care aleg să cumpere aceste ”programe minune” se aleg, desigur, cu o gaură și mai mare în buzunare...Pentru că toată lumea știe că pariurile sportive sunt, totuși, niște jocuri de noroc și câștigul nu-l poate garanta nimeni.

Prețul acestor programe câștigătoare ”sută la sută” pornește de la 150 de euro și poate ajunge chiar și la câteva mii, cu toate că ele nu sunt verificate de nicio autoritate în domeniu! Iar responsabilii organizațiilor pentru protecția consumatorilor atrag atenția asupra acestui lucru și îi sfătuiesc, în același timp, pe jucători să nu dea bani pe astfel de tâmpenii din simplul motiv că ei nu-și vor mai recupera niciodată investiția. Una total eronată. 

Pentru că în ultima vreme tot mai mulți conștientizează faptul că e vorba de o mare ”țeapă”, cei care vând ”softul minune” promovează produsul ca fiind, de fapt, ”programe de investiții”. Și sunt destui care cad în plasa acestor escroci, care au schimbat tactica pentru a-și vinde marfa..

Legislația din România prevede că doar persoanele de peste 18 ani au dreptul să parieze. Totodată, specialiştii atrag atenţia asupra faptului că jocurile de noroc se pot transforma, foarte ușor, dintr-un hobby în dependență și că sunt cazuri în care unii ajung să piardă aproape tot ce au. 

Sfatul nostru este să pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!