Share

Pont WTA Mallorca (Q): Sofia Kenin – Beatriz Haddad Maia

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Ionuț Mitu

18 Iun 2017 22:35 862 0
Logo Sofia Kenin
Logo Beatriz Haddad Maia
Sofia Kenin
Beatriz Haddad Maia
VS
12:00 19 Iunie 2017
Calificări WTA Mallorca

Analiză și informații pentru Sofia Kenin v Beatriz Haddad Maia

Rămânem la Mallorca unde se dispută unul dintre meciurile importante ale calificărilor, câștigarea lui făcând posibilă o participare pe tabloul principal al turneului.

Meciul dintre Sofia Kenin și Beatriz Haddad Maia se anunță a fi foarte disputat și sunt convins că vom vedea determinare din partea amândurora.

 

Sofia Kenin este o americancă în vârstă de aproape 19 ani care se află la cea mai bună clasare a carierei în circuitul WTA, poziția 166.

Ca și suprafață favorită este zgura, dar la primul meci pe iarbă a produs și o surpriză plăcută, învingând-o pe A.Sasnovich în chiar primul tur al calificărilor.

Plecând din postura de outsider, Sofia a reușit să arate un joc foarte bun și s-a impus în 3 seturi extrem de disputate, scor 6-3 6-7 6-3.

Acest meci contra lui Beatriz va fi cu siguranță mai complicat pentru ea, dar are o șansă bună de a intra pe tabloul principal.

Poate să arate o dezinvoltură totală, neavând nimic de pierdut sau poate juca crispată și atunci s-ar putea să nu fie deloc bine pentru ea.

Dacă va reuși să se elibereze de presiunea partidei atunci are o șansă bună la victorie, mai ales că Maia nu a arătat un tenis nemaipomenit în primul tur de calificare.

 

Beatriz Haddad Maia își dorește clar să înceapă săptămâna cu bine și să aibă o ședere cât mai mare la acest turneu.

În prima partidă ne-a scos profitul din buzunar, oferind pronosticul de 2-0 la seturi contra lui Hobgarski.

În urma unei relaxări greu de explicat în setul 2, atunci când conducea chiar cu 3-1 și se îndrepta cu pași repezi spre victorie, a pierdut setul și astfel ne-a dat planurile peste cap.

Dacă este concentrată produce un tenis foarte bun. Depinde și de ziua pe care o va prinde la serviciu, deoarece este un aspect de luat în calcul, ce o poate ajuta foarte mult în acumularea a cât mai multe puncte.

Este clar că se va mobiliza în speranța obținerii unui succes și va încerca să profite cât mai mult de tinerețea și lipsa de experiență a Sofiei.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Sofia Kenin VS Beatriz Haddad Maia

Este un meci extrem de interesant, deoarece învingătoarea va fi și pe tabloul principal al acestui turneu. Sofia este tânără și determinată, iar acest lucru o poate ajuta foarte mult, deoarece s-ar putea să o surprindă pe Maia cu loviturile ei și cu efortul susținut. De cealaltă parte, Maia nu a arătat un joc foarte bun în primul tur al calificărilor, dând dovadă în multe puncte ale acelei partide de momente de slăbiciune. Fiind un meci important, cred că brazilianca a învățat din meciul precedent și e conștientă că în fața unor astfel de jucătoare tinere și cu dorință de succes nu este bine să îți pierzi concentrarea nicio clipă. Merg pe mâna lui Beatriz și consider că se va impune. Cota este încă bună la Betano, dar s-ar putea să mai scadă până la ora începerii meciului.

Pont pariuri: Beatriz Haddad Maia

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0