Șofer de taxi, a câștigat o avere la loto. O americancă a devenit milionară din ”greșeală”!

Un bărbat de 50 de ani din Marea Britanie a dat lovitura la loto. Șofer de taxi, Amo Riselli a jucat de sărbători și a câștigat jackpotul în valoare de 24,5 milioane de lire sterline. Bucuria lui a fost cu atât mai mare, cu cât el a ales să-și încerce norocul la loterie pe un singur bilet! A fost un semn divin, și-a spus bărbatul căruia, acum cinci ani, i-a murit soția și a rămas singur să aibă grijă de cei cinci copii. 


  
Riselli (foto: metro.co.uk) a pus mâna pe premiul fabulos în condițiile în care el a anticipat exact doar cinci numere și o specială. Până acum el își procura săptămânal căte două bilete, dar ultima dată a ales să joace pe unul singur cele trei variante complete pentru fiecare extragere. El s-a dus ca orice om care așteaptă ”peștele” cel mare să verifice biletul al o agenție din apropiere. Angajata de acolo a verificat biletul și i-a dat bărbatului vestea că a câștigat.

Nu i-a spus, însă, și pe ce sumă a pus mâna, așa că șoferul de taxi a dat fuga la salonul de înfrumusețare al sorei sale să-i ceară ajutorul. Firesc, femeia a ”explodat” de bucurie în momentul în care și-a dat seama că fratele ei a devenit milionar. Bietul om credea că a câștigat, de fapt, 240.000 de lire sterline...

Bucuria lui a fost imensă!.. 

 

 

 

Milionară din ”greșeală”!..

Un alt caz incredibil vine de peste Ocean, unde o femeie a câștigat 5 milioane de dolari pe un bilet pe care nu dorea inițial să-l cumpere! În vîrstă de 56 de ani, Oksana Zaharov a declarat în fața reprezentanţilor Loteriei din New York că vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit din greşeală un bilet răzuibil de 10 dolari în locul unuia de 1 dolar. ″Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău, încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr″, a spus femeia. 

Aceasta nu a dat importanță biletului ce avea să-i schimbe radical viața. Astfel că Oksana a răzuit tichetul de loto abia după câteva săptămâni distanță. Incredibil, ea a folosit respectivul tichet ca...semn de carte! 

″Nu am câștigat niciodată nimic. De altfel, eram sigură că biletul e fals. Abia când l-am adus la birou am aflat că era real″, a adăugat femeia, care a dezvăluit că o parte din banii câștigați îi va folosi pentru o vacanță de vis în Bahamas alături de familie. Restul banilor vor fi pentru viitorul copiilor săi. ”Vor beneficia de o viață pe care eu nu am avut-o. Nu vreau să ducă lipsă de nimic și, în plus, vor avea parte de o educație fără să apeleze la vreun împrumut”, a mai spus Oksana. 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi