Soccerkeep.com – cel mai bun site de rezultate live. Vezi ce oferă în plus față de concurență!

site-soccerkeep.png

”Care este cel mai bun site de rezultate live” este o întrebare pe care și-o pun foarte mulți pariori. Deși primul răspuns care ți-ar putea veni în minte este flashscore.ro sau livescore.com, eu vin cu o altă recomandare: soccerkeep.com. Aceasta este cea mai nouă unealtă a pariorilor care pariază pe fotbal urmărind rezultate live, ea nefiind cu nimic mai prejos decât site-urile mai faimoase; din contră chiar vine cu câteva avantaje interesante pe care le voi prezenta în cele ce urmează, dar după ce lămurim un aspect important. 
 

De ce să folosim un site de rezultate live și să nu ne bazăm pe informațiile furnizate de către casele de pariuri online?

Aceasta este o întrebare legitimă pe care poate ți-o pui. Dacă pariezi live la o casă de pariuri online, de ce să folosești un site separat de scoruri live din moment ce agenția respectivă afișează rezultatul în timp real? În primul rând este cunoscut faptul că uneori informațiile puse la dispoziție de către agentiile de pariuri pe internet nu sunt la fel de exacte ca cele oferite de site-uri special concepute pentru furnizarea de rezultate live. Din acest motiv orice operator de pariuri are un paragraf clar în regulament în care este precziat că informațiile de pe site au caracter pur informativ și că ei nu sunt responsabili dacă acestea sunt incorecte. De asemenea este menționat în astfel de regulamente că pariorul are responsabilitatea de a folosi site-uri terțe pentru a verifica dacă informațiile prezentate sunt corecte.

Este foarte posibil ca rezultatele live furnizate de către o casă de pariuri online la meciuri mai puțin importante să aibă uneori delay-uri, iar statistici precum cornere, cartonașe sau șuturi pe poartă să fie inexacte și incorecte. Plus că un site de calitate care prezintă rezultate în timp real va furniza foarte multe statistici de la orice meci, în timp ce agențiile de pariuri pe internet pun la dispoziția clienților doar câteva statistici mai importante. 

De asemenea, dacă vrei ca dintr-o singură pagină să poți vedea rezultatele live de la toate meciurile de fotbal care se joacă simultan în fotbalul mondial și care sunt în oferta de pariuri a celor mai cunoscute agenții, atunci din nou trebuie să optezi pentru un site specializat în așa ceva. 

Strategii de pariuri sportive utilizând site-uri de scoruri live: https://pariurix.com/strategii-de-pariuri-sportive-utilizand-site-uri-de-scoruri-live.html

 

De ce este soccerkeep.com numărul 1 în materie de rezultate live?

Toate rezultatele oferite în timp real de acest site sunt furnizate de către Sport Radar, un furnizor de top la nivel mondial în materie de statistici și rezultate live. Deci din acest punct de vedere poți fi sigur că informațiile de pe soccerkeep.com sunt la fel de corecte și sunt actualizate la fel de rapid ca cele de pe site-uri mai cunoscute precum flashscore.ro sau livescore.com.  

Nici din punct de vedere al numărului de competiții și meciuri acoperite Soccerkeep nu este cu nimic mai prejos decât acele site-uri mai titrate din moment ce putem găsi scoruri live de la partide din liga de tineret Suedia U21 sau Cehia U19, dar și din ligi secunde a unor țări precum Polonia sau Slovacia. Sunt acoperite chiar și competiții exotice precum Palestina: West Bank League. 
 

scoruri-live.png

Până aici site-ul recomandat de noi este ”doar” la același nivel cu site-urile de top de profil. El chiar vine însă cu niște avantaje substanțiale. 

 

Soccerkeep este site-ul care oferă cele mai complexe statistici în mod gratuit!

Cei de la soccerkeep.com nu oferă doar rezultate live, ci și tot felul de statistici de la fiecare meci și competiție în parte. Iar aici vorbim despre informații complexe care nu prea pot fi găsite pe alte site-uri, nu în mod gratuit cel puțin. Crede-mă când îți spun că sunt site-uri care cer sume consistente de bani pentru a oferi fix aceleași informații care aici sunt accesibile oricui complet gratis. Sunt oferite statistici despre cei mai buni marcatori, cei mai buni pasatori, intervalurile de timp în care echipele marchează de obicei, statistici legate de primul gol primit sau marcat, statistici legate de cartonașe și multe altele. 

Însă am lăsat "cireașa de pe tort" la final, deoarece este oferită o facilitate cu care Soccerkeep chiar ia fața concurenței și datorită căreia poate fi considerată cea mai bună unealtă pentru pariori. 
 

PariuriX recomandă în mod deosebit și articolul: Urmărind scoruri și rezultate live la fotbal am câștigat la pariuri sportive online

statistici-soccerkeep.png

 

Pe soccerkeep.com găsești în mod gratuit ponturi pariuri pentru fiecare meci!

Acest site are un algoritm unic bazat pe statistici complexe pe baza căruia sunt alese cele mai bune ponturi de la fiecare meci în parte. În dreptul fiecărui pont poți vedea chiar și probabilitatea ca el să fie câștigător. Plus că la fiecare meci găsești mai multe pronosticuri, astfel încât cu siguranță ai de unde alege. Eu n-am mai văzut o astfel de unealtă pe alt site de statistici, scoruri și rezultate live, iar de accea pot spune că Soccerkeep se evidențiază față de orice alt site de profil. 
 

ponturi-soccerkeep.png

Așa cum se poate vedea, soccerkeep.com este site-ul perfect pentru a urmări statistici, scoruri și rezultate live, dar și pentru a putea vedea care sunt cele mai bune ponturi în funcție de probabilitatea ca ele să fie câștigătoare, probabilitate calculată cu ajutorul unor scripturi foarte avansate și complexe. Aceasta este și unealta pe care ar trebui s-o utilizezi atunci când plasezi pariuri live și vrei să știi care sunt ultimele noutăți de la meciurile care te interesează.  

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi