Şocant! Şi-a ucis soţia şi doi copii din cauza jocurilor de noroc!

În ultimul timp s-au înmulţit întâmplările şocante în care sunt implicaţi dependenţii de jocurile noroc. Acest fenomen capătă proporţii din ce în ce mai mari şi necesită cu siguranţă o mai mare implicare din partea autorităţilor peste tot în lume.

O întâmplare sângeroasă a avut loc în urmă cu două zile în Filipine, unde un bărbat, dependent de jocurile de noroc şi-a vărsat furia pe membrii familiei. Este vorba despre un anume Ruel Maranan, care locuia împreună cu soţia şi cei patru copii minori în San Pedro, Laguna.

Pariază responsabil, la această casă de pariuri pe internet!

Fiind un împătimit al jocurilor de cărţi, acesta obişnuia să parieze foarte mulţi bani la jocuri ilegale de acest gen, uneori chiar economiile familiei. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când a pierdut o sumă considerabilă. S-a întors extrem de agitat acasă şi în urma unei discuţii în contradictoriu cu soţia a atacat-o pe aceasta cu un cuţit, provocându-i decesul. A continuat apoi manifestările violente asupra celor patru copii minori, după care a încercat să-şi pună capăt zilelor cu acelaşi cuţit. Doi dintre copii au fost declaraţi decedaţi chiar înainte de a ajunge la spitalul din localitate, iar ceilalţi doi au supravieţuit miraculos, fiind internaţi la un alt spital cu răni severe.

În acest moment este şi el sub tratament, dar în stare gravă şi dacă va suprevieţui cu siguranţă îşi va petrece mult timp în spatele gratiilor.

Astfel de evenimente tragice sunt tot mai des întâlnite şi PariuriX chiar ţi-a prezentat un caz violent şi din România. Depedenţa de jocurile de noroc este o boală severă care trebuie tratată ca atare. În ţara noastră a fost ignorată foarte mult timp, însă din fericire din această lună persoanele cu astfel de probleme pot primi ajutor specializat în mod gratuit. Este vorba despre Programul “Joc Responsabil”, prezentat deja pe site-ul nostru.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi