Şocant! Jurnalist ucis pentru că a criticat un fotbalist!

În lumea fotbalului s-au întâmplat multe evenimente tragice de-a lungul timpului, însă de curând o întâmplare a şocat întreaga planetă. Un jurnalist de sport din Azerbaidjan a fost ucis în bătaie de rudele unui fotbalist pe care îl criticase după un meci.

Este vorba despre Rasim Aliev în vârstă de 30 de ani, un cunoscut ziarist din această ţară, care a fost prezent la meciul de Europa League dintre Qabala şi Apollon Limassol. După joc a criticat pe o reţea de socializare gestul jucătorului Javid Huseynov, căpitanul azerilor, care a fluturat un steag turcesc prin faţa suporterilor ciprioţi. Se ştie că Turcia este o rivală politică a Ciprului iar gestul a avut menirea de a-i provoca pe fani. Ziaristul a scris că Huseynov nu ştie cum să se comporte şi că ar trebui să fie suspendat pentru gestul său.

A urmat un val de critici la adresa sa pe Facebook şi s-a ajuns la ameninţări cu acte de violenţă. La o zi după meci a fost sunat de o persoană care s-a dat drept vărul fotbalistului şi invitat la un ceai în semn de reconciliere. Întâlnirea a decurs cât se poate de violent, Rasim Aliev fiind bătut cu bestialitate de mai mulţi bărbaţi şi în cele din urmă a ajuns pe masa de operaţie la spital. În ciuda eforturilor medicilor, jurnalistul a decedat câteva ore mai târziu.

Click aici pentru a paria live pe meciurile din fotbal!

Victima a reuşit totuşi să de-a câteva detalii preţioase anchetatorilor chiar de pe patul de spital, spunând că înaintea incidentului a fost sunat chiar de jucătorul în cauză, care i-a adresat cuvinte vulgare şi ameninţări. Mai târziu a primit un nou telefon de la o altă persoană care i-a propus întâlnirea de împăcare.

Mai târziu am primit un alt apel de la o persoană care s-a intitulat vărul lui Javid Huseynov. El a vorbit pe un ton normal, liniştit și chiar mi-a propus să ne întâlnim pentru un ceai, ca semn de reconciliere. I-am spus că nu este nevoie, dar el a insistat. Ne-am întâlnit în Bailovo. M-am dus singur. Au fost cinci sau șase bărbaţi care m-au acostat imediat şi au început să mă bată. Mi-a scăpat telefonul mobil iar ei l-au luat şi l-au ascuns. Am ajuns cu o ambulanţă la spital.Rasim Aliev

Trebuie precizat că Javid Huseynov este cunoscut ca un jucător destul de violent. Chiar a fost întrebat după meci despre gestul său necugetat de un alt reporter şi a devenit recalcitrant la adresa acestuia, declarând printre semne obsecene că: “Turcii sunt prietenii mei!”. El a fost însă suspendat după acest incident de către clubul la care activează.

Deși Javid Huseynov este un jucător foarte important pentru noi, el va fi suspendat din prima echipă până ce cazul va fi lămurit.Comunicat Qabala.

Poliţiştii au identificat câţiva suspecţi, unul dintre ei fiind deja arestat. Este vorba despre Elshan Huseynov, vărul jucătorului, fotbalist şi el la o echipă din Baku.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii