Şoc la Wimbledon: Verdasco şi Joao Sousa, suspectaţi de blat la pariuri!

Surprizele au curs pe bandă rulantă în acest an la Wimbledon. Rând pe rând, nouă jucătoare din top 10 WTA (în frunte cu liderul mondial Simona Halep) şi-au luat adio de la competiţie. Apoi, "boala" a pătruns şi pe tabloul de la masculin, unde Roger Federer a plecat acasă - "ceasul elveţian" a fost dat peste cap în sferturi de sud-africanul Kevin Anderson, jucător care s-a impus în cinci seturi după un meci thriller în care a fost condus cu 2-0 la seturi! 

(foto: partypacks.co.uk)

Dar anul ăsta, la Londra n-au lipsit nici meciurile suspecte de blat la pariuri. Astfel, Unitatea de Integritate pentru Tenis (UTI) a raportat că un meci din competiţia de dublu a băieţilor a înregistrat modele de pariere suspecte! Trei jucători din Top50 au fost implicaţi în meciul vizat de UTI. 

Cei care au "mirosit" că ceva nu este în regulă au fost cei de la Pinnacle Sports - care au atras imediat atenţia asupra unei dispute din turul 1 ca urmare a unei creşteri surprizătoare a cotelor chiar înaintea partidei. Managerul Sam Gomersall a declarat că "s-a observat un set de pariuri misterioase din conturi cu istoric de pariere pe meciuri suspecte".

Aceste pariuri au fost plasate cu doar o oră înainte de începerea meciului, ceea ce a creat o schimbare a cotei - potrivit lui Gomersall, care a dezvăluit că este "o indicație clară" a activității suspecte.

Pariază pe meciurile de la Wimbledon și câștigă pariurile gratuite!

UTI nu a făcut publice numele jucătorilor suspectaţi de blat la pariuri, dar americanii de la New York Times scriu că au informaţii clare că cei vizaţi sunt jucători cu nume - Fernando Verdasco / David Marrero vs. Joao Sousa / Leonardo Mayer! Cu şanse mici la câştigarea confruntării, Sousa și Mayer au mers surprinzător mai departe după un meci câştigat în patru seturi: 7-6 (8), 6-4, 6-7 (9), 6-1.

Fernando Verdasco şi Joao Sousa (foto: nypost.com)

"Noi urmăm protocolul nostru strict atunci când vine vorba despre alerte de aranjare a unor meciuri, prin notificarea autorităților şi a organizatorilor de la Wimbledon, dar şi prin retragerea imediată a ofertei noastre de pe piaţă", a mai spus Gomersall.

Verdasco (locul 34 ATP la simplu / foto: atpworldtour.com) este cel mai bine plasat jucător în meciul suspect, urmat de Mayer (36 ATP), Sousa (45 ATP) și Marrero (54 ATP). Unitatea de Integritate pentru Tenis nu a dezvăluit, încă, în ce stadiu se află ancheta cu privire la acest meci.

Nu este prima dată când TIU se confruntă cu meciuri suspecte de blat în turneul de la Wimbledon. La ediţia de anul trecut, trei meciuri au iscat nedumerire şi speculaţii, în acelaşi timp, autorităţile deschizând o anchetă pentru descoperirea vinovaţilor.

Pariază pe meciurile de la Wimbledon și ai profit mai mare cu 20%!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!