Şoc la Wimbledon: Halep, eliminată de nr. 48 mondial: 6-3, 4-6, 5-7 cu taiwaneza Hsieh!

"Este foarte talentată şi are un joc foarte dificil. Pe iarbă orice se poate întâmpla, o sa încerc să fiu agresivă, să merg spre fileu cât se poate de mult şi să fiu curajoasă", spunea Simona Halep înaintea meciului din turul trei contra lui Su-Wei Hsieh (foto: ubitennis.net).

Pe locul 48 în ierarhia mondială, taiwaneza a început curajos în faţa liderului mondial - cu lovituri surprinzătoare şi cu un bun plasament în teren. Asta a făcut ca după patru game-uri scorul să fie egal, 2-2 - dar niciuna dintre jucătoare n-a reuşit să-şi facă serviciul.

Dar Halep a continuat în acelaşi stil şi a preluat conducerea cu 3-2, pentru ca apoi să-şi câştige pentru prima dată serviciul în meci la 4-2. Românca (foto: wtatennis.com) a apăsat pe acceleraţie şi nu i-a mai lăsat nicio şansă adversarei sale, impunându-se cu 6-3 după un nou break. 

Setul doi a început în aceeaşi notă, dar cu un plus pentru Su-Wei Hsieh - mai atentă la schimburile importante şi mai curajoasă în lovituri. Iar asta a făcut a taiwaneza să stea în coasta jucătoarei noastre tot timpul, în dorinţa de a reintra în meci. 

Simona n-a avut reacţie pe finalul setului doi şi i-a oferit adversarei sale o şansă uriaşă - Hsieh a câştigat cu 6-4 şi a împins disputa în decisiv. Totodată, a fost primul set pierdut de Simona la ediţia din acest an. Surprinsă probabil de evoluţia adversarei, constănţeanca a apăsat pe acceleraţie dar taiwaneza nu a cedat şi s-a ajuns la situaţia de 5-5 în setul decisiv după ce Simona (foto: wtatennis.com) a avut minge de meci!  

Hsieh a început să spere tot mai mult şi, după ce a făcut 6-5, s-a îndreptat cu paşi siguri către cea mai mare surpriză de la Wimbledon din 2018 şi, cu siguranţă, cea mai mare victorie a ei din carieră! Totodată, Hsieh a bifat cea mai bună performanţă din carieră la Wimbledon - sportiva din Taiwan mai ajunsese în turul 3 la ediţia din 2012. 

Pliskova, singura jucătoare din Top10 rămasă în turneu!

După eliminările surpriză ale unor jucătoare cu pretenţii la titlu, Simona şi-a luat şi ea adio de la Wimbledon în 2018. Românca (foto: usatoday.com) a ajuns cel mai departe pe iarba londoneză în 2014, atunci când a jucat în semifinale.

În acest moment, la Londra nu mai sunt în competiţie primele şapte jucătoare din clasamentul mondial! Karolina Pliskova este singura jucătoare din Top 10 rămasă în competiţie la Londra.

Presa internaţională e consternată după şocul eliminării liderului mondial la Wimbledon. "Su-Wei Hsieh salvează o minge de meci și apoi o elimină pe Simona Halep în turul trei de la Wimbledon!", "Simona Halep este a 9-a jucătoare din Top 10 WTA ce pierde la Wimbledon" sau "Dumnezeule mare! Simona Halep, numărul unu mondial, a fost eliminată de la Wimbledon în turul trei!", sunt doar câteva dintre titlurile unor publicaţii importante din Europa.

Svitolina, Kvitova, Wozniacki, Muguruza, Keys şi, acum, Halep sunt jucătoarele care emiteau pretenţii reale la câştigarea titlului în acest an la Wimbledon. În lipsa acestora, Serena Williams (foto: Reuters) a rămas principala favorită la cucerirea trofeului. Ar fi titlul cu nr. 8 pentru americancă, după ce s-a impus în 2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015 şi 2016.  
  

Pariază pe meciurile de la Wimbledon și poți profita de oferta returnării mizei!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi