Șoc la Madrid: Zidane a demisionat! Pochettino, Klopp sau Low, posibilii înlocuitori

La asta chiar nimeni se se aștepta! După ce a intrat în istorie cu cele trei trofee consecutive câștigate ca antrenor în Champions League, Zinedine Zidane a anunțat cu puține minute în urmă că nu mai continuă la Real Madrid! Legenda din fotbal a francezilor pleacă de pe pe ”Bernabeu” la exact 872 de zile de la numirea sa. 

”Pentru mulţi e o decizie lipsită de sens, dar nu şi pentru mine. E momentul unei schimbări. Voi fi mereu alături de Real Madrid, dar clubul are nevoie de o schimbare pentru a continua sa câştige trofee la cel mai înalt nivel. Am decis să nu continui anul viitor la Madrid”, a spus Zidane (foto: as.com)

”E un moment important pentru toţi, cred că e nevoie de un alt discurs, după aceşti trei ani, dar şi de alte metode de lucru. Aceasta e decizia mea! Iubesc Real Madrid şi îi mulţumesc preşedintelui Florentino Perez că mi-a dat şansa asta, îi voi fi recunoscător toată viaţa", a încheiat Zidane.

Discursul francezului l-a lăsat mască până și pe președintele Florentino Perez, care habar nu avea de ce a cerut Zidane o conferință de presă. Potrivit presei spaniole, șeful Realului credea că ”Zizu” vrea să vorbească despre ultimul succes al Realului și de viitoarele sale planuri la Madrid. ”Nu ne aşteptam ca Zinedine sa ia o asemenea decizie. E o zi tristă pentru clubul Real Madrid”, a spus Perez (foto: realmadrid.com). 

Zinedine Zidane şi-a încheiat discursul repede, iar la final a părăsit sala în aplauzele jurnaliştilor spanioli. Aceștia scriu că principalii vizați să-i ia locul lui Zidane pe banca ”galacticilor” sunt Arsene Wenger, Jurgen Klopp, Joachim Low, Mauricio Pochettino sau Guti - fostul jucător al Realului.

Devenit inamicul public al egiptenilor după faultul asupra lui Salah din finala Champions League, Sergio Ramos (foto: realmadrid.com) a postat un mesaj impresionant pe contul său de Twitter.

”Mister, ca jucător cât şi acum ca antrenor, ai hotărât să te retragi când eram erai la cel mai înalt nivel. Îţi multumesc pentru cei doi ani şi jumătate de fotbal, muncă, dragoste şi prietenie. Pleci, dar moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna. Ai scris unul dintre cele mai de succes capitole din istoria Realului!", a scris Ramos pe Twitter. ”Mulţumesc, mister! A fost o plăcere să lucrez cu tine!", a scris și Toni Kross pe contul său de socializare. 

Urmăriți conferința de presă în care Zidane și-a anunțat plecarea de la Real Madrid.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!