ŞOC! Jucătorii unei echipe de fotbal vorbesc despre cum au fost forţaţi să aranjeze din teren un meci

Trucarea meciurilor este un fenomen despre care PariuriX v-a făcut multe dezvăluiri în ultimul timp, însă el este din ce în ce mai răspândit peste tot în lume. Sunt implicaţi jucători, antrenori, conducători de cluburi şi chiar am fost cu toţii martorii la evenimente de corupţie şi la nivelul FIFA.

În aceste condiţii nu este de mirare ce se întâmplă într-un fotbal precum cel din Indonezia. Multe meciuri sunt suspectate aici de blat în fiecare an, însă puţine dintre ele ajung să fie cercetate. Unul dintre cazurile fericite este partida PSS Sleman vs PSIS Semarang (3-2) din eşalonul secund, disputată în dată de 26.10.2014.  Mai mulţi jucători şi oficiali ai clubului PSS Sleman au fost sancţionaţi de către Federaţia Indoneziană de Fotbal pentru tentativa de aranjare a rezultatului.

La opt luni după acest incident, patru dintre jucătorii aflaţi pe teren din această echipă au ieşit public şi au făcut dezvăluiri cutremurătoare. Este vorba despre fundaşul Satrio, mijlocaşul Ridwan, atacantul Moniaga şi Ronald (nume inventat de un jucător care nu şi-a dezvăluit identitatea).

Aceştia au povestit pe un forum al suporterilor despre cum conducerea tehnică şi în special managerul Suparjiono le-a impus anumitor jucători să piardă meciul, pentru a evita o echipă puternică în barajul pentru promovare.

Noi, jucătorii, suntem acum învinuiţi, dar în realitate noi suntem victimele.Satrio, jucător

Jucătorii au refuzat iniţial să facă parte din şcenariu, însă au povestit apoi cum au fost presaţi pe toată perioada jocului de pe bancă. Până la urmă tentativa managerului n-a avut succes, deoarece după cum relatează cei menţionaţi mai sus, restul jucătorilor s-au pregătit exemplar pentru partida respectivă.

Ronald, a povestit cum a fost forţat de manager să îşi înscrie un autogol în minutul 70 al meciului, chiar dacă la pauză refuzase cererea lui Suparjiono.

Regret cu adevărat că am făcut asta. Sincer, nu am vrut să înscriu un autogolRonald , jucător

Acesta a mai precizat că acelaşi manager a încercat să influenţeze declaraţiile pe care jucătorii urmau să le dea în faţa anchetatorilor, sugerându-le să dea vina pe un alt oficial al clubului, Ery Febriyanto.

Cei patru jucători au declarat că acest demers public al lor vine în speranţa ca lumea să afle adevărul şi sancţiunile dictate împotriva lor să fie ridicate.

Revenind la managerul Suparjiono, acesta s-a declarat indignat de aceste afirmaţii şi a negat toate acuzaţiile.

Nu este adevărat. N-am nicio idee despre ce s-a întâmplat şi n-am instruit jucătorii să facă aşa ceva.Suparjiono, Manager

Pariază aici online pe meciurile de fotbal din cele mai importante campionate !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi