Slovacia s-a pus cu răul pe operatorii englezi: 10 site-uri în pericol să fie închise!

Marile companii britanice de jocuri de noroc care operează pe piața din Slovacia au intrat în alertă după ce autoritățile de la Bratislava au anunțat o campanie la sânge împotriva celor care nu dețin o licență locală. Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc din Slovacia a anunțat că va închide în scurt timp 10 site-uri, printre care și cele deținute de proprietarii Bwin GVC, 888 și William Hill, în cazul în care aceste companii nu vor face singure acest lucru.

Câștigurile respectivilor operatori de pe piața din Slovacia sunt mici, dar asta nu îi scutește pe aceștia de obligativitatea de a deține o licență locală și de a plăti o taxă de 27%, la fel cum s-a întâmplat de curând în Olanda și Polonia - țări care au trecut la noi reglementări în industria jocurilor de noroc.

VEZI AICI TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX ȘI BONUSURILE OFERITE! 

De curând, Turcia - prin vocea președintelui Recep Tayyip Erdogan, a anunțat că nu va mai tolera nicio ilegalitate legată de jocurile de noroc online. "Cei mai mulți dintre marii operatori au început să nu mai înțeleagă corect definiția a ceea ce se cheamă ”piața neagră” și din cauza faptului că ei au deraiat de ceva vreme de la reglementările de pe diferite piețe”, a declarat Sandford Louden, expert în cadrul companiei Oakvale Capital, din Londra.

Multe dintre companiile care dețin site-uri înregistrate în Slovacia s-au bazat în ultimii ani pe licențele obținute pe piețele din Gibraltar și Malta care, conform legislației UE, le permite să opereze online în întreaga Europă. GVC, proprietarul Bwin, a anunțat că salută introducerea unei noi reglementări, dar că aceasta ar trebui să respecte deciziile UE în ceea ce privește concurența deschisă și loială de pe piață.

Pe de altă parte, operatorul 888 a declarat că în ultima vreme s-a concentrat pe extinderea activității bazându-se pe ”cadre de reglementare durabile”. De asemenea, William Hill s-a referit la faptul că întotdeauna a respectat legile în vigoare și, ca urmare, o va face și acum. 

(credit foto: )

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!