DINAMO iese la atac! Slovacul NEMEC e dorit de Andone în atacul "câinilor". Fostul stelist KAPETANOS e varianta de rezervă!

Dinamo vrea să-și întărească atacul! Antrenorul Ioan Andone le-a cerut șefilor echipei să se grăbească. Doar cu Gnohere nu poate să atace un loc de Europa in noul sezon.

Trebuie să rezolvăm rapid această problemă.  Ne mai trebuie 3-4 jucători, dar atacantul e urgența.  Dacă se intamplă ceva cu Gnohere, ce facem?..",

zice Andone. 

Conform celor de la Gazeta Sporturilor, slovacul Adam Nemec și grecul Pantelis Kapetanos sunt doi dintre jucătorii doriți de Andone în atacul lui Dinamo. Kapetanos nu zice nu unei reveniri în Liga 1. A mai jucat la Steaua și CFR Cluj. 

Mi-ar plăcea să mă întorc în România, chiar la Dinamo, eu respect toate cluburile la care am evoluat, dar și pe suporteri.  Dinamo știe care sunt pretențiile mele",

a declarat Kapetanos. 

Ajuns la 33 de ani, Kapetanos a devenit liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu Skoda Xanthi, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. În Liga 1, Kapetanos a marcat 59 de goluri, mai mult de jumătate fiind reușite în tricoul Stelei. 

Prima variantă de atacant pentru Dinamo, slovacul Nemec a mai trecut pe la Genk și FC Kaiserslautern. Ultima dată a jucat pentru olandezii de la Willem. Se pare că tratativele cu Dinamo sunt în stadiu avansat, singura problemă rămânând salariul pe care îl va încasa Nemec în "Ștefan cel Mare": slovacul vrea 14 mii de euro pe lună, iar Dinamo îi oferă doar 10 mii de euro. 6 goluri în 24 de partide a marcat Nemec pentru naționala Slovaciei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi