Share

Ponturi Norvegia: Brann-Sarpsborg. Lupta de pe podium!

Ponturi Fotbal

Cota: 1.77

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

16 Iul 2017 14:00 1,7k 0
Logo SK Brann
Logo Sarpsborg 08
SK Brann
Sarpsborg 08
VS
21:00 16 Iulie 2017
Eliteserien-Norvegia

Analiză și informații pentru SK Brann v Sarpsborg 08

În condițiile în care seara trecută liderul obișnuit al Norvegiei, Rosenborg, a câștigat din nou, duelul de astăzi dintre Brann și Sarpsborg 08, ocupantele celorlalte poziții ale podiumului, apare ca fiind unul de maxim interes. Tot astăzi mai joacă și Molde, echipă aflată pe 4, dar cu același număr de puncte ca și protagonistele partidei pe care o vom analiza în rândurile următoare:

Brann

Echipa antrenată de Lars Nielsen este pe locul doi în Eliteserien, la 8 puncte în spatele liderului, dar cu un meci în minus. Din cele 16 etape Brann a reușit să cumuleze un total de 27 de puncte, ca urmare a 7 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri. Alături de Rosenborg, gazdele au cea mai sigură apărare cu doar 13 goluri încasate până acum. Nici atacul nu dezamăgește, oamenii lui Nielsen punctând de 30 de ori, capitol la care excelează suedezul Orlov, cu 4 reușite. În urmă cu 3 zile norvegienii au disputat în Slovacia prima manșă a turului din Europa League în compania celor de la Ruzomberok, pe care i-au învins cu 1-0. În campionat forma recentă a gazdelor nu este una de invidiat, având o singură victorie în ultimele 5 runde și 3 remize în această perioadă.

Echipa probabilă: Leciejewski - Nouri, Wormgoor, Acosta, Kristiansen - Haugen, Barmen, Nilsen - Braaten, Orlov, Sorensen.

Sarpsborg 08

Vizitatorii de astăzi ocupă ultima treaptă a podiumului, chiar dacă au același număr de puncte cu Molde și Brann, 27, diferența fiind făcută de golaveraj. Bilanțul de până acum al lui Sarpsborg este identic ca și rezultate cu cel al oponenților din această seară, dar golaverajul este mai slab. Doar de 26 de ori au punctat oaspeții, iar numărul golurilor încasate este 16. Danezul Patrick Mortensen este cel mai eficient component al taberei oaspete, având 7 goluri marcate în această ediție de campionat. Tot prin asemănare cu Brann, elevii pregătiți de Geir Bakke au o singură victorie în ultimele 5 partide, ceea ce sugerează că evoluția jucătorilor este pe un trend descendent. În etapa precedentă Sarpsborg a pierdut in extremis două puncte pe teren propriu, fiind egalată de cei de la Lillestrom în ultimele minute, ceea ce probabil că va da un plus de ambiție jucătorilor, pentru a recupera.

Echipa probabilă: Kristiansen - Tveita, Jorgensen, Rosted, Thomassen - Halvorsen, Zachariessen, Trondsen, Heintz - Lindberg, Mortensen.

Pont recomandat SK Brann VS Sarpsborg 08

Brann este o echipă care nu primește multe goluri, mai ales pe stadionul din Bergen. Dat fiind însă că a avut un joc foarte solicitant în urmă cu doar 3 zile, în Slovacia, cred că avantajul formei fizice al oaspeților se va concretiza prin marcarea măcar a unui gol din partea acestora. În definitiv, doar 3 echipe au un atac mai performant decât cel al vizitatorilor, astfel că nu ar mira pe nimeni ca defensiva gazdă să fie învinsă azi. Din punct de vedere al atacului gazdă, acesta este cel mai eficient când vine vorba de terenul propriu. Peste douăzeci de goluri a marcat aici Brann în cele 8 jocuri de pe Brann Stadion, deci măcar de unul este loc și astăzi. Ca atare, pronosticul meu pentru Brann-Sarpsborg este ambele marchează, la o cotă de 1.77 la Netbet.

Pont pariuri: GG-Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Vădan Marc Nicolae

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0