Sizzling Hot – cum se joacă, strategii și cazinouri online unde putem juca pe bani

foto-1.jpg

Vezi cum se joacă Sizzling Hot, poate cel mai popular joc de ”păcănele” din România, și descoperă strategii și sisteme care să te ajute să îți mărești șansele de câștig. De asemenea, vezi în ce cazinouri online poți juca acest slot video!

Sizzling Hot este unul dintre cele mai jucate jocuri la păcănele.Astfel de aparate tip sloturi sunt diverse, distractive și stârnesc entuziasmul oamenilor. Sunt cazinouri online legale care oferă bonusuri pentru începători, tombole, runde gratuite. Cuvântul ,,HOT" nu trebuie să te ducă cu gândul la câștig mare, la Jackpot, toate aparatele de tip sloturi sunt oarecum la fel, arată identic, doar creditul este diferit la Jackpot. Un aparat de acest tip poate plăti doar 2000 de credite la un Jackpot, iar altul chiar de 8 ori mai mult. De obicei șansele de a obține un câștig foarte mare sunt mai mici, deci este bine să vezi cu atenție tabelul de plăți (Paytable) la aparatul de tip sloturi pe care l-ai ales, din acest punct de vedere fiecare aparat este diferit.
 

JOACĂ ACUM ONLINE JOCUL ORIGINAL SIZZLING HOT!


CUM SE JOACĂ SIZZLING HOT?

Jocul are o grafică atractivă, cu simboluri cu fructe, seamănă cu jocul Fruit Cocktail. Numele jocului nu are legătură cu aceste simboluri cu fructe (prune, lămâi, struguri, pepeni, cireșe) ci mai degrabă cu simbolul câștigător final - numărul 7. Dacă este online, jocul este excepțional, o combinație între cel clasic și cel cu elemente moderne, poate fi și 3D. Se joacă pe 5 role și 5 linii de câștig.

Dacă n-ai jucat niciodată poți accesa tasta HELP și astfel aparatul îți oferă informații despre joc: ce punctaj primești pentru un anumit număr de fructe de același fel și combinații posibile. Cu mouse-ul se alege miza (apasând tasta BET sau MAX BET), la fel cum la aparat se apasă pe tasta START. Posibilitatea de creștere a mizei se face prin apăsare pe tasta BET. Valoarea minimă a mizei este de 5, iar cea maximă este de 500. O astfel de miză va corespunde doar unei singure rotiri a tamburilor. Când se pierde runda, din suma totală se va scădea valoarea mizei, apoi dacă se păstrează aceeași miză se apasă în continuare pe tasta START și astfel se joacă o nouă rundă. Când se câștigă runda trebuie să se decidă dacă se colectează suma căștigată sau se dublează. 

TOP CAZINOURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!

Dacă apeși pe tasta DUBLEAZĂ va trebui să alegi între roșu și negru şi să ghicești culoarea cărții. Vei apăsa pe tasta roșie sau pe cea neagră. Dacă nu nimerești culoarea pierzi, dacă nimerești culoarea câștigi dublu. Întotdeauna prin tasta START se poate rula jocul și obține eventualele combinații. Există mai multe linii de câștig ce pot fi selectate pentru joc, respectiv tastele numite: Linia 1, Linia 3, Linia 5, Linia 7, Linia 9, sau marcate prin tastele 1-9. În funcție de ce linie de câștig se alege sunt și liniile de plată (în număr de 9). 

Sizzling Hot se poate juca la cazinouri online, pe bani reali, stând confortabil acasă. Desigur acest joc se poate juca online și gratis, doar pentru distracție, fără să plătești vreun ban. Acest joc este ușor și foarte distractiv. Astfel de jocuri Sizzling Hot online sunt clasice, nu au ca alte aparte de sloturi clipuri video, diferite simboluri, animații, bonus-uri. Deși la prima vedere Sizzling Hot pare a fi un joc în care primează "goana" după fructe de același fel, în realitate este mai mult de atât, prin selectarea liniilor și rularea jocului pot fi obținute combinații ce sunt aducătoare de câștig. Există păreri pro și contra cu privire la joc, unii îl consideră cel mai distractiv joc, alții un "mare mâncător de bani".

 

STRATEGII DE JOC Sizzling HOT

foto-3.jpg

Cât pariem la acest joc?

Nu se pariază mult încă de la început în dorința de a câștiga și de a scade miza în caz de pierdere. Dacă pierzi mulți bani încă de la începutul jocului cu siguranță vei fi dezamăgit și nici nu te vei mai distra. Este bine să-ți stabilești din start o anumită sumă, apoi s-o împarți astfel încât să poți continua jocul o bună perioadă de timp. Dacă observi că ai noroc poți crește pariul pe care l-ai făcut la început, dar trebuie să iei în calcul și riscul de a pierde mai mult deodată. Cel mai bine este să nu faci nici pariuri mari și nici pariuri mici, folosește o miză medie. Dacă simți că ai noroc și vrei să riști poți dubla miza, apăsând pe tasta DOUBLE UP. Pentru a te distra poți face pariuri mici, pe care treptat să le dublezi.


Folosirea opțiunii Max Bet

Deși există și opţiunea MAX BET nu este indicat s-o alegi prea des deoarece riscul de a pierde rapid banii este destul de mare. Poți risca să folosești MAX BET când ai disponibilă o sumă de bani mai mare și crezi că nu te va afecta foarte mult dacă vei ajunge în situația de a o pierde. Totuși nu este nimic distractiv în faptul de a juca foarte puțin timp la Sizzling Hot și să pierzi banii rapid. Dacă ai noroc, cu MAX BET poți câștiga o sumă mare de bani. Cel mai bine este să optezi pentru pariuri medii și să faci mai multe rotiri la aparat (mai multe runde), astfel este posibil și să câștigi.


Strategii în funcție de situație

Dacă la primele runde ai primit ceva foarte mic (ex. două fructe la fel) înseamnă că este posibil ca aparatul să dea și ceva mare la o nouă rundă. Dacă la început primești ceva mare (de exemplu o cireașă pe primul rând, trei cireșe pe al doilea și trei cireșe pe al treilea rând) se poate ca de acum să nu mai primeşti nimic spectaculus foarte multe runde de joc. Dacă în anumite runde apar trei fructe de același fel pe un rând este bine să introduci banii în casă și să nu dublezi pentru că poți pierde mai mult. Visul oricărui jucător este de a prinde cinci şeptari, dar din păcate este posibil ca acesta să rămână doar un vis la jocul Sizzling Hot, deci nu este bine să riști sume mari de bani.


Varianta Sizzling Hot Deluxe

Există varianta de Sizzling Hot Deluxe care are caracteristicile jocului Sizzling Hot tradițional îmbunătățite, mai ales în ceea ce privește partea grafică sau vizuală. La un astfel de joc grafica este excepțională, iar Jackpot-ul foarte mare, chiar și de 100.000$. Suma pariată poate fi foarte mică, de numai 0,02$ sau poate fi de 100$. Orice sumă în intervalul acesta este acceptată. În partea de jos apare tasta Paytable. Plățile se fac conform tabelei de câștig, se joacă 1 până la 5 linii. Acest joc atrage mulți jucători în dorința de a câștiga Jackpot-ul care are valoare mare.

Descoperă acum casino-ul la care îţi recomand să joci Sizzling Hot pe internet!

 

LA CE CAZINO ONLINE NE JUCĂM SIZZLING HOT ONLINE?

Un singur site oferă varianta originală a jocului, adică exact aceea care se găsește în baruri, case de pariuri și săli de jocuri. Este vorba de ACEST CAZINO ONLINE. Dacă deschizi acum un cont primești și un bonus tentant de bun venit! La momentul actualizării acestui articol era oferit chiar și un bonus fără depozit de 200RON, verifică AICI dacă oferta mai e valabilă sau nu. Este puțin probabil ca în viitorul apropiat jocul să mai fie oferit și de vreun alt site licențiat, cel menționat de mine având exclusivitate din partea Novomatic (dezvoltatorul jocului care și deține site-ul de gambling respectiv).

De asemenea, recomand și acest cazino online. Deși nu oferă varianta originală a jocului, poți găsi aici câteva zeci de jocuri cu șeptari similare care cu siguranță merită încercate (sunt oferite de providerul EGT).


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive