Situație ”win-win” la pariuri - tu ai recurge la o asemenea ”strategie”?

Vorbeam astăzi cu o cunoștință despre meciurile echipelor românești în Europa și șansele lor de a merge mai departe, până la un moment dat când mi-a spus ceva complet neașteptat - că a pariat pe faptul că FCSB, Viitorul și Astra Giurgiu vor rata calificarea în turul următor. Eram destul de nedumerit, pentru că știam că omul chiar nu are vreo ură pentru o anumită echipă românească, ci din contră, se bucură atunci când ele (oricare ar fi numele lor) trec mai departe. Așa că l-am întrebat ce a fost în capul lui de a făcut asta, și mi-a dat un răspuns la care recunosc că nu mă așteptam.

Articolul este scris la data de 02.08.2017, înainte de manșa retur a turului 3 preliminar UCL și Europa League.

Mi-a zis că speră să se califice, dar pariază împotriva lor pentru că asta este o situație ”win-win”: Dacă acestea merg mai departe, atunci e fericit că s-au calificat și nu îl va interesa foarte tare banii pierduți. Dacă nu se califică, atunci măcar are satisfacția că a făcut ceva bani de pe urma acestor ”eșecuri”, deci iese câștigat în ambele moduri. Nu neapărat din punct de vedere financiar, dar nu asta era ideea. Recunosc că m-a bufnit râsul și că nu am mai auzit până acum de o asemenea ”strategie”, dacă pot măcar să o numesc așa. Mă gândesc că e și o persoană optimistă de fel că vede partea plină a paharului (nu ne cunoaștem foarte bine, mai vorbim din când în când, de sport mai mult). Eu aș vedea-o pe cea goală - faptul că în ambele cazuri pierd câte ceva (bani dacă nu ies pariurile, sau nemulțumirea dată de ratarea calificării dacă ies). Am auzit nenumărate persoane să parieze pe echipa favorită, dar împotriva lor - niciodată. E o premieră.

DESCOPERĂ TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Pentru că m-a făcut curios (deși nu i-aș copia strategia vreodată, eventual doar să avem vreo echipă prin finala UCL, haha), i-am cerut să detalieze puțin și să explice concret cum a procedat. Mi-a zis că a deschis un cont la această casă de pariuri online, a depus 500RON și a mai luat un bonus de 500RON. A pariat 410RON pe calificare Plzen cu FCSB (cotă 1.40), 330RON pe calificare Oleksandriya cu Astra (cotă 1.75), 260RON pe calificare APOEL cu Viitorul (cotă 2.35). A sărit peste Milan vs Craivoa și Bilbao vs Dinamo, fiind partide cu cote prea dezechilibrate. La un singur pariu câștigător ar lua vreo 580RON, ceva mai mult decât a depus inițial, rezultat la care s-ar și califica două echipe mai departe. Dacă se califică doar una sau nici una, atunci câștigurile se dublează sau triplează. Evident că o astfel de abordare nu aduce un beneficiu financiar sigur, dar repet, omul a luat în considerare și factorul moral - satisfacția de a vedea echipe calificate mai departe.

Ulterior am aflat că nu e la prima ispravă de acest gen. El ține cu Arsenal, așa că a luat sezonul trecut pariu fără risc de 250RON de la acest operator, bonusuri din suma depusă de la alte agenții (aceasta, aceasta, și aceasta) pentru a paria .... împotriva echipei favorite! Acum sunt și eu curios. Tu ai”nebunii” de genul acesta? Nu mă refer fix la asta; poate și alte moduri ciudate de a paria pe care știi că alte persoane nu le-ar folosi nici în ruptul capului? Sau ai mai auzit pe cineva să facă precum tipul acesta? Apropo, nu cred că urmărește site-ul, altfel aș avea o problemă :)) Hai că aștept haterii să spună ”minciuni, nu există așa ceva, poveste inventată”, însă relatarea nu e un pamflet, chiar e pe bune. 

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!