Situaţie disperată la Pandurii. Grigoraş: "Există riscul să ne retragem din campionat!"

Jucătorii de la Pandurii au ameninţat că nu se vor prezenta la meciul cu Craiova, supăraţi că nu şi-au mai primit salariile de aproape cinci luni. Până la urmă au făcut-o şi au fost foarte aproape de o surpriză. La cinci minute distanţă au fost jucătorii lui Petre Grigoraş de un rezultat de egalitate. Ivan a marcat însă în ultimul minut şi Craiova a câştigat cu 2-1. E posibil să fi fost ultima zvâcnire de orgoliu a gorjenilor în Liga 1. Ultima decizie a şefilor echipei, de a reduce salariile până la 1000 de euro, a provocat şi mai multă iritare printre jucători, care au stabilit că nu se vor prezenta la meciul din etapa următoare, cu Astra. În plus, nu se vor mai prezenta nici la antrenamente! Şi de data asta nu mai e glumă.

Sută la sută nu ne vom mai antrena. La meciul cu Astra nu vom intra deloc în teren, nu vom face deplasarea. Este foarte greu să te antrenezi fără bani, este foarte greu să joci fără bani şi încercăm să facem şi lucrul ăsta. Pentru că este mare nervozitatea. De când nu am primit salariile?...Începând de la 3 şi până la 5 luni!

Suntem foarte nervoși. Începem să ne şi luăm la ceartă la antrenamente, să ne mai batem. Mai bine nu mai ieşim şi vom vedea ce se va întâmpla. Famiile noastre trebuie să mănânce. Oamenii care se ocupă de club trebuie să facă ceva. Proprietarii caselor în care stăm pun presiune pe noi, este posibil chiar ca unii dintre noi să fie daţi afară!

---a dezvăluit Valentin Munteanu 

"Sunt singurul din club care mai speră", zice antrenorul Petre Grigoraş, care e convins că mai mulţi jucători vor refuza propunerea de reducere a salariilor la aproximativ 1000 de euro şi vor pleca. În aceste condiţii, nu este exclus ca Pandurii să se retragă din campionat. 

Ne-a ajuns cuţitul la os, nu se vede nicio luminiţă. Îi înţeleg. Săptămâna viitoare e una decisivă, cu întâlnire cu oficialii. În condiţiile astea nu se mai poate. Nu ştiu dacă se vor mai prezenta. Cu 1.000 de euro pe lună, vor rămâne cei tineri. Să ajungi să fii plătit cu 1.000 de euro, după ce ai jucat în cupele europene...Jucătorii nu vor accepta. Există riscul să ne retragem. Ne putem prezenta cu copii şi juniori, le poţi da şi 100 de euro. E o situaţie disperată. Cred că sunt singurul din club care mai speră,

---a spus Petre Grigoraş 

Străinii de la echipă înţeleg cu dificultate ce se întâmplă aici, vor solicita rezilierea chiar de săptămâna viitoare. Eu cred că trebuie să plece liberi de contract. Nu le putem stopa posibilitatea de a-şi face meseria. Sunt foarte valoroşi, trebuie să-şi continue cariera în altă parte,

---a declarat şi Narcis Răducan

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi