Site-ul PublicWin a fost suspendat de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc

Site-ul PublicWin era unul la care puteai paria legal și în siguranță. Din ce în ce mai prezent din momentul în care a primit licenţa, acest operator a evoluat rapid. Dar o decizie recentă a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc a pus punct activităţii site-ului - care, potrivit unor informaţii, a fost suspendat pentru anumite încălcări ale regulilor impuse de către ONJN.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Este tot ce se ştie în acest moment despre această decizie, pentru că pe site-ul organismului care se ocupă cu reglementarea jocurilor de noroc nu se spune nimic despre acest lucru. Ca urmare a deciziei ONJN, la accesarea site-ului nu vei avea niciun rezultat sau vei fi întâmpinat cu mesajul de mai jos...

PublicWin se lăuda cu o serie de avantaje în faţa concurenţei de pe piaţa din România. În plus, operatorul se mândrea cu una dintre cele mai diversificate oferte de pariuri sportive atât online, cât şi offline. Din acest punct de vedere se putea ajunge cu mare uşurinţă la peste 100 de tipuri de pariuri pentru fiecare eveniment în parte - în speţă, fotbal.

În ţară nu sunt foarte multe agenţii stradale, dar Bucureştiul este o zonă foarte bine acoperită în acest moment - cu peste 28 de agenţii stradale. În restul teritoriului, acestea sunt amplasate astfel: Constanța – 9 agenții, Pitești – 8 agenții, Ploiești şi Petroșani – câte 9 agenții, Galați – 5 agenții, Alexandria – 3 agenții, Giurgiu şi Timişoara – câte 2 agenții.

 

Top10 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com 

 

PublicWin a primit drept de organizare prin licenţa nr.: L1172986W000768, emisă de ONJN, valabilă începând cu data de 1 august 2017. Site-ul casei de pariuri era operat de SEA-BET LTD, o societate înregistrată în Malta, Valletta VLT 1176, str. Merchants nr. 158 înregistrată sub numărul C77873/2016 şi cu numărul de înregistrare fiscală 36840858. Licența definitivă L1172986W000768 îi dă dreptul operatorului de a oferi în legalitate pariuri sportive online până în anul 2027.

Clienţilor noi le era oferit un bonus de bun venit, posibilitatea de a paria online pe jocuri virtuale (Lucky 6, fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau de câini), dar și pe cele mai tari loterii internaționale. Aşteptăm să vedem, până la urmă, cum motivează ONJN decizia suspendării site-ului PublicWin. Consultă aici lista neagră cu site-urile care desfăşoară jocuri de noroc neautorizate, conform ONJN România.

PublicWin "dribla" câştigurile jucătorilor?...

Pe anumite forumuri din România, pariorii şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de PublicWin încă de la începutul acestuia an. Spre exemplu, userul "sportiv2008" posta pe data de 10 ianuarie 2018 (ora 12.50), un mesaj pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează:

"Am jucat un bilet la loteria italiană Superenalotto 6/90 în data de 06.01.2018, însă, Bobotează fiind sărbătoare națională la italieni, extragerea nu a avut loc sâmbătă 06.01.2018, ci luni 08.01.2018. Nu mi-am făcut nicio problemă, știind că la toate casele de pariuri, dacă extragerea se amâna câteva zile, biletele rămân valabile pentru următoarea extragere. La absolut toate casele de pariuri așa este...

Ei bine, extragerea a fost pe 08.01 şi a doua zi, văzând că am nimerit două numere (18 și 24 - vezi foto) și am câștigat 220 lei, m-am dus să-mi ridic câștigul. I-am dat operatorului biletul, însă atunci când citea codul îi apărea de fiecare dată un alt nume și sumă de 9,90 lei. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a spus că nu știe despre ce este vorba, de ce se întâmplă asta. Pentru că mă grăbeam, i-am spus să-i facă biletului o poză și o să revin eu mai pe seară, poate se rezolvă până atunci. 

Seara, când m-am întors, mi-a spus că nu-mi poate da câștigul din cauză că biletul era pentru tragerea din 06.01, iar eu am prins la tragerea din 08.01. I-am spus că am jucat la toate casele de pariuri la Italia 6/90 și atunci când o extragere se amână din diverse motive biletele rămân valabile pentru următoarea, însă mi-a răspuns că a sunat și a vorbit cu șefii lui și i-au spus să nu-mi dea câștigul, ci banii băgați pe bilet. 

Înțelegeți, fraților, că ăștia au refuzat să-mi plătească câștigul?...Adică atunci când bagi bani, ești bun de plată, dar când câștigi și tu, nu-ți dau banii! Bineînțeles că am refuzat cei 10 lei și am preferat să păstrez biletul și asta în primul rând pentru că este câștigător", povesteşte userul "sportiv2008", care şi-a publicat şi biletul câştigător...

 

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Vă recomandăm să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare! Dacă aveți probleme, nu ezitaţi să apelaţi la jocresponsabil.ro! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!