Singapore - țara unde pariorii nu se pot juca online de un an și jumătate!

singapore-pools.jpg

Mulți când aud de Singapore se duc cu gândul la mafia pariurilor sportive, pentru că această țară este considerată de mulți ca fiind sediul multor grupări importante care se ocupă cu aranjarea de meciuri pentru pariuri sportive. Nu știu dacă e așa sau nu, dar ironia face ca într-o țară cu un astfel de renume pariorii să nu se poată juca online de mai bine de un an și jumătate!

În februarie 2015 piața jocurilor de noroc din Singapore a fost reglementată, iar toate site-urile de gambling online au fost interzise. Însă nici unul nu a fost licențiat! Am prezentat prin luna iunie un articol în care spuneam  că există posibilitatea ca măcar operatorul Singapore Pools să primească licența de funcționate înainte de începerea Campionatului European din Franța, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Abia acum, în octombrie 2016, Singapore Pools a primit licența, la fel ca și Turf Club, ne informează calvinayre.com. Pariorii din această țară tot nu se pot juca încă pe internet; Turf Club nu are momentan o platformă de pariuri online, iar Singapore Pools o lansează pe a ei pe data de 25 octombrie 2016, aceasta fiind dezvoltată de către OpenBet. 

Dar asta nu înseamnă că și alți operatori vor primi în curând licențe. Cei doi enumerați mai sus sunt organizații non-profit, iar toate încasările lor se duc către stat sau către scopuri caritabile. Agențiile de pariuri din spațiul virtual care țintesc profit (deci cam toate) nu sunt bine-venite. Deci foarte probabil pariorii din Singapore vor trebui să se mulțumească cu cele două agenții pentru o perioadă lungă de timp. Într-un fel acest lucru nu cred că este foarte rău; o casă de pariuri care nu este interesată în mod deosebit de câștiguri nici nu prea are motive să pună bețe în roate clienților.

Un alt luctu interesant este acela că cei care vor să se înregistreze la acești operatori pot să își verifice identitatea contului de pariuri doar din agenții stradale. Cam multă birocrație pentru ”sediul mafiei pariurilor”, nu credeți?

Probabil aceste informații nu interesează prea mult pariorii din România, dar trebuie să evidențiez faptul că deși ONJN-ul de la noi are destule probleme, sunt exemple care ne arată că se putea și mai rău. Sigur, se putea și mai bine. Totuși de bine, de rău, avem unde să jucăm online, și nu a trebuit să așteptăm ca cei din Singapore un an și jumătate să apară primul site licențiat.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi