Simone Zaza, între Napoli şi Everton. 25 de milioane de euro oferă englezii pe atacantul lui Juventus

Simone Zaza e ca şi transferat la Napoli, anunţă presa din Italia. Vestea i-a întristat pe englezii de la Everton, care au oferit primii 20 de miliioane de euro lui Juventus pentru atacantul de 25 de ani, plus bonusuri în valoare de 5 milioane de euro.

Gazzetta dello Sport scrie că preşedintele lui Napoli, De Laurentiis va mai avea o rundă de negocieri cu tatăl fotbalistului, cel care se ocupă de viitorul acestuia. Napoli a făcut o ofertă aproximativ la fel ca şi Everton şi este favorită în acest moment să semneze cu Zaza, mai cu seamă ca acesta a declarat că şi-ar dori să nu plece în alt campionat. "Napoli este o opţiune bună", a declarat Antonio Zaza, tatăl şi impresarul atracantului italian. 

Da, este adevărat, am avut o discuţie lungă cu cei de la Napoli, care şi-au exprimat încă o dată dorinţa de a-l transfera pe Simone. Au ţinut chiar să precizeze că este vorba despre o ofertă serioasă. Este o opţiune foarte bună pentru noi şi, la rândul nostru, o vom trata ca atare, cu multă seriozitate. Napoli este o destinaţie excelentă pentru noi, dar mai sunt de pus la punct mici detalii. Aşteptăm cu nerăbdare o nouă discuţie,

---a spus Antonio Zaza

Napoli are şi o variantă de rezervă în cazul în care Simone Zaza refuză - nemţii de la Wolfsburg şi-au dat deja acordul pentru transferul lui Julian Draxler şi aşteaptă doar un semn din partea italienilor. Nemţii au fost prevăzători şi au negociat şi ei pe două fronturi - Draxler e dorit şi de Slaven Bilic la West Ham, adversara Astrei din play-off-ul Europa League. 

Foto: calcionow.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi