Simona Halep se luptă vineri pentru un loc în semifinalele Turneului Campioanelor! Acestea sunt calculele calificării!

Simona Halep a pierdut categoric partida de miercuri de la Turneul Campioanelor cu Caroline Wozniacki (0:6, 2:6), dar încă păstrează șanse reale pentru accederea în semifinalele competiției, pentru a doua oară în ultimii 4 ani. Aceasta dispută vineri, în jurul orei 14:30, ultimul meci din Grupa Roșie cu Elina Svitolina, jucătoare care a pierdut ambele partide disputate până acum.

Pariază acum pe Simona Halep vs Elina Svitolina!

 

Calculele calificării sunt destul de complicate

Simona Halep poate prinde semifinalele și dacă pierde cu Svitolina, dar pe de altă parte poate rata calificarea chiar și în cazul unei victorii. Va conta mult ce se întâmplă în celălalt meci al Grupei Roșii, cel de la ora 11:00 dintre Wozniacki și Garcia.  Sunt 4 scenarii posibile:

  • Wozniacki câștigă cu Garcia și Simona câștigă cu Svitolina - Wozniacki câștigă grupa, Simona termină pe 2.
  • Wozniacki câștigă cu Garcia și Simona pierde cu Svitolina - Wozniacki câștigă grupa, iar celelalte 3 jucătoare termină la egalitate, fiecare urmând să aibă o victorie și 2 înfrângeri. Atunci va conta care a luat mai multe seturi, iar în cazul unei egalități, va conta numărul de game-uri.
  • Wozniacki pierde cu Garcia și Simona câștigă cu Svitolina - Wozniacki, Garcia și Simona ar avea fiecare câte 2 victorii, iar atunci una dintre ele ar rata faza semifinalelor. Din nou, sunt aceleași criterii de departajare ca mai sus.
  • Wozniacki pierde cu Garcia și  Simona pierde cu Svitolina - Wozniacki și Garcia  merg în semifinale.

 

Cote la pariuri - Simona este favorită la victorie

Simona pornește  ca favorită conform Betano.ro cu o cotă de 1.64 pentru un eventual succes, în timp ce ucrainianca este cotată cu 2.55. Pentru piața ”Câștigător meci” avem cote cu marjă 0% - adică cote ce oferă cele mai mari câștiguri! De altfel această casă de pariuri are o ofertă bogată pe partida de vineri, fiind oferite în jur de 30 de opțiuni de pariere, printre care pariuri pe numărul total de game-uri, handicapuri, fiecare set în parte, marja victoriei, scor după 6 game-uri etc. Poți consulta oferta integrală accesând ACEST LINK.

 

Unde putem urmări LIVE VIDEO meciul?

Partida va fi transmisă pe Digi Sport 2 cu începere de la ora 14:30, dar știu că nu toți veți avea posibilitatea de a vă afla în fața televizorului în acel moment, cum la fel nu toată lumea are abonament la Digi. Însă am o alternativă : poți urmări partida online gratuit și legal pe site-ul Betano.ro, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri. Stream-ul va fi disponibil atât de pe calculator direct din pagina de pariuri live, cât și de pe dispozitivele mobile prin cadrul aplicației ”Betano” pentru IOS și Android. Și la pariuri live mă aștept ca Betano să vină cu o ofertă destul de bogată, astfel încât vei putea urmări partida și plasa pariuri în același timp din aceeași fereastră, în cele mai bune condiții. 

Pariază acum la Betano pe Simona Halep vs Elina Svitolina!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi