Simona Halep: "Mi-aş dori să câştig un Grand Slam, dar nu ştiu când se va întâmpla asta"

Halep a fugit de frigul din România. În Australia îşi va petrece sărbătorile de iarnă. Vacanţa va fi însă una scurtă, pentru că prima competiţie din 2017 bate la uşă. Un titlu de Grand Slam rămâne obiectivul principal în sezonul viitor. 

M-am pregătit sufleteşte şi mental. Am avut o perioadă lungă acasă care mi-a prins foarte bine şi acum sunt gata de muncă. O să înceapă un an competiţional nou şi sper să fac lucruri mai bune decât am fâcut în acest an. Aproape toţi cei cu care am vorbit m-au întrebat cand o să câştig un turneu de Grand Slam, dar nu ştiu ce să răspund. Mi-aş dori, pentru asta muncesc şi sper să se îndeplinească acest vis. Trebuie să am rabdare şi să am încredere,

---a spus Simona Halep, conform DolceSport

Suspendată iniţial 2 ani pentru dopaj, Maria Sharapova a câştigat la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) reducerea pedepsei cu 9 luni. Rusoaica va putea să concureze din nou în circuitul profesionist în luna aprilie a anului viitor. Va rata Australian Open, dar va reveni la timp pentru turneele ei favorite de Mare Șlem: Roland Garros și Wimbledon. În Franţa vrea să câştige şi Simona Halep!  

Mai are câteva luni până să revină. Nu știu ce să zic despre acest subiect, nu prea aș vrea să comentez. E decizia celor care lucrează acolo (nn - Tribunalul de Arbitraj Sportiv) și dacă ei au hotărât așa, așa e bine. Mi-aș dori să o întâlnesc, nu chiar la Roland Garros. Mi-aș dori înainte și mi-aș dori să câștig contra ei, pentru că niciodată nu am făcut-o,

---a mai spus Halep

Întâlniri directe Sharapova vs Halep: 6-0

2012, Indian Wells (turul III): 6-3, 6-4 pentru Maria Sharapova
2012, Beijing (turul I): 7-5, 7-5 pentru Maria Sharapova
2014, Madrid (finală): 1-6, 6-2, 6-3 pentru Maria Sharapova
2014, Roland Garros (finală): 6-4, 6-7, 6-4 pentru Maria Sharapova
2014, Cincinnati (sferturi): 3-6, 6-4, 6-4 pentru Maria Sharapova
2015, Turneul Campioanelor (faza grupelor): 6-4, 6-4 pentru Maria Sharapova.

Primul turneu la care Halep va juca în 2017 este cel de la Shenzhen, care se va disputa în perioada 3-9 ianuarie. Turneul din China este unul din categoria "International" şi este dotat cu premii totale de 426.750 dolari. Simona Halep a câştigat la Shenzhen în 2015, iar poloneza Agnieszka Radwanska în acest an. La dublu, trofeul a fost cucerit în 2016 de românca Monica Niculescu şi americanca Vania King.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi