Simona Halep, 7 cu noroc la Australian Open?

Simona Halep va începe luni a șaptea sa participare la Australian Open. Așa au trecut anii pentru una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului românesc, posibilitatea câștigării unui titlu de Mare Șlem rămânând deschisă. Va reuși ea mai mult în acest an la Melbourne?

Numărul 4 mondial a adunat în carieră 17 meciuri la Australian Open, 10 victorii și 7 înfrângeri, conform datelor oferite de casa de pariuri online Betano.com, care a mai observat și că ea a terminat fiecare dintre ultimele 7 partide de la Melbourne în două seturi.

Anul trecut, Simona a părăsit competiția în primul tur, deși în 2014 și 2015 atinsese sferturile de finală – un record pentru tenisul românesc la Marele Șlem Australian. Fluctuația Simonei de la Mebourne se observă foarte bine în graficul de mai sus.

Betano îi oferă Simonei a patra șansă de câștigare a trofeului, cu o cotă de 11,00. De asemenea, este bine de știut că Betano TV (serviciul de streaming live al Betano.com) va transmite toate partidele de la Australian Open, inclusiv pe cele ale jucătoarelor din România. Feed-urile video se pot accesa aici, la ora de start a fiecărei partide.

Pariuri speciale pe Simona Halep

Simona Halep are o secțiune de pariuri speciale - probabil unică în România - creată pentru acest eveniment de Betano.com . Ea are o cotă de 2,75 pentru a câștiga sfertul său de tablou, cota 5,00 să ajungă în finală, cota 1,60 să ajungă mai departe în turneu decât Agnieszka Radwanska și multe altele care se află la doar un click distanță.

Pariuri speciale pe Australian Open

Betano.com a creat pentru Australian Open o ofertă foarte interesantă cu pariuri speciale pentru tot turneul.

Lunga listă a acestor pariuri speciale este aici și include, printre altele, pariuri pe sfertul de tabloul de pe care pot proveni câștigătorii titlului, cei mai mulți ași, cele mai multe break-uri într-un meci, dueluri directe (ex. Cine va avansa mai mult? Nadal sau Wawrinka?), etapa elimării pentru jucătorii importanți și multe altele pe care le puteți descoperi și singuri.

Bineînțeles, pe lângă toate, există și oferta de pariere pe meciurile propriu-zise și posibilitatea de pariere pe câștigătorii turneului

Deschide cont acum la Betano, depune 200 RON şi pariază pe Australian Open cu 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi