Simona a sărbătorit titlul la RG cu un nou contract și o zi de relaxare la piscină

La începutul acestui an, Simona Halep a jucat mai mult de trei săptămâni fără sponsor pe echipament. Acum, la doar cinci luni distanță, pe liderul mondial ”se bate” lumea...Titlul cucerit la Roland Garros abia acum începe să strălucească cu adevărat, dovadă că sponsorii s-au grăbit să semneze un nou contract cu Simona (foto: Sportpictures.eu). Iar primii după Paris care au vrut să parafeze o înțelegere cu cea mai bună jucătoare de tenis a lumii au fost cei de la Rexona. 

"Prin acest parteneriat extraordinar, sperăm să îi inspirăm pe români spre un stil de viaţă activ şi sănătos. Simona este un ambasador ideal. Echilibrul, pasiunea şi naturaleţea de care dă dovadă sunt uimitoare, iar performanţa ei excepţională în finala feminină de la Roland Garros va trăi mult timp în memoria tuturor românilor", se arată în comunicatul emis de companie. 

Noua înțelegere vine la o săptămână după ce Simona a fost numită ambasador al companiei Dubai Duty Free, firmă care se ocupă de gestionarea magazinelor duty-free din Dubai. În Emirate, constănțeanca a cucerit un singur trofeu până acum - în 2015, după o finală cu Karolina Pliskova.

După performanța de la Paris, Simona Halep a fost primită pe Covorul roșu la Salonul Oficial de la Otopeni (foto: prosport.ro). Campioana de la Roland Garros a fost aşteptată de familie, prieteni apropiaţi, şefii Federaţiei Române de Tenis, numeroși fani și o ”armată”de ziariști.

Seara, Simona a avut parte de o sărbătoare de vis pe ”Național Arena” - luat cu asalt de oamenii care au dorit să o aplaude pe cea mai bună jucătoare de tenis a lumii. Aproape 20.000 de români i-au oferit unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă liderului mondial.

Extrem de emoționată, cum nici la Paris nu a fost, Simona le-a transmis celor prezenți un mesaj cu lacrimi în ochi: "Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit aici. Bucuria e chiar mai mare decât pe Centralul de la Paris, vă mulţumesc foarte mult. Nu m-am aşteptat la aşa ceva, e un moment deosebit. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Aceste performanţe au venit 100% din ţara noastră. M-am antrenat şi am crescut aici", a spus Simona.

"Vă mulţumesc încă o dată că aţi venit. Sunt foarte emoţionată pentru acest moment! La cât mai multe trofee!", a mai transmis liderul mondial, care a avut parte de o altă surpriză pe stadion -  Monica Anghel i-a cântat hitul "Simply the best" - melodia preferată a campioanei de la Roland Garros. 

Emoționante au fost și cuvintele rostite de tatăl marii campioane (foto: Sportpictures.eu). ”Mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat un asemenea cadou. A fost cadoul meu pentru voi, iar Dumnezeu face fapte prin noi, oamenii. Dumnezeu m-a ales pe mine, iar eu l-am dat poporului român. Vă mulţumec mult!”, a spus și Stere Halep.

Dar primul lider ATP din istorie, Ilie Năstase n-a lipsit nici el de la festivitatea de gală."O felicit pe ea şi pe părinţii ei, dacă nu erau ei, FRT mai puţin o ajuta. O felicit pentru că a avut răbdare şi, după răbdare, au venit trandafirii. Şi eu am jucat trei finale până să câştig primul titlu la un turneu de Mare Şlem.  Vreau să vă felicit şi pe voi, am auzit aici ”Deşteptă-te, române!” Acesta ar trebui să fie versul după care să ne ghidăm noi toţi", a declarat Năstase.  

Ultimele zile trăite la intensitate maximă au făcut-o pe Simona Halep (foto: Sportpictures.eu) să-și ia o binemeritată zi liberă înainte să intre într-o mică vacanță. Campioana de la Roland Garros a mers să se relaxeze la o piscină din București. A vrut să împărtășească din nou bucuria ei cu fanii și a postat o poză pe contul ei de Instagram. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi