Şi un începător poate da lovitura la o masă de poker

Pokerul este jocul de noroc cu cea mai mare răspândire şi este popular în toate lumea. Fie că este jucat la colţ de stradă, în scările blocurilor sau în cele mai somptuoase localuri din Las Vegas, principile sunt aceleaşi: perseveranţa, concentrarea şi puterea de adaptare.

Asta a demonstrat Christian Pham, un jucător de 40 de ani din St Paul, Minnesota care intrând din greşeală la o masă de poker a plecat acasă cu premiul cel mare. Americanul născut în Vietman a mers la turneul World Series of Poker din Las Vegas cu intenţia de a juca Texas Hold 'Em cu o limită de intrare de 1.500€. Întâmplarea a făcut ca acesta să greşească masă, aşezându-se la un cu totul altfel de joc şi anume “Deuce to Seven”, o variantă de Lowball Poker. Pham a realizat eroarea abia după ce s-au împărţit cărţile şi fiind forţat de împrejurări şi-a întrecut chiar şi propriile aşteptări. Rând pe rând şi-a scos din joc adversarii şi a câştigat marele premiu în valoare de 81.000 €.

Click aici pentru a juca poker online. Primeşti bonus până la 1.000$!

Interesant este faptul că jucătorul nici măcar nu auzise vreodată de acest tip de poker şi a fost şocat când a observat că dealer-ul împarte câte cinci cărţi.

Am crezut că m-am înscris la o masă de Texas Hold 'Em. În mod cert nu mă înscriam dacă aş fi ştiut despre ce este vorba. Când am văzut cinci cărţi pe masă am realizat că ceva nu este în regulă. Pe viitor cu siguranţă voi mai juca acest tip de poker, versiune de care m-am îndrăgostit.Christian Pham

Acesta a povestit la final cum a aruncat primele şapte mâini, deoarece pur şi simplu nu înţelegea ce se întâmplă. A riscat apoi totul printr-un bluff imens, care s-a dovedit a fi o mişcare câştigătoare, care l-a propulsat drept “cheap lider”. De aici a început toată aventura, Pham învăţând regulile de la adversari şi dovedind o extraordinară putere de adaptare.

Pentru a realiza performanţa americanului, trebuie precizat că “Deuce to Seven” este o variantă total opusă pokerului tradiţional, caracterizată de specialişti ca având un înţeles complet diferit şi care necesită o strategie specifică.

A fost sau nu “norocul începătorului”? O întrebare la care puteţi răspunde şi siguri accesând PokerStars (înregistrează-te aici), cea mai mare platformă de poker online, care vă oferă o varietate de jocuri, printre care şi “Deuce to Seven”.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!