Și totuși, Real e dispusă să renunțe la Ronaldo! Surprizele lui Florentino Perez

Florentino Perez a identificat jucătorii capabili să-l înlocuiască în scurt timp pe Cristiano Ronaldo. Președintele Realului s-a săturat de pretențiile exagerate ale starului portughez și preferă să aducă un jucător mai tânăr la anul, dar de perspectivă. Se pare că șeful ”galacticilor” (foto: realmadrid.com) a pregătit deja o listă de 3 fotbaliști care merită să îmbrace tricoul cu numărul 7 la Real. 

Dar jurnaliștii de la The Daily Mirror scriu că nici Aubameyang și nici Paulo Dybala nu se află pe această lisă! Perez nu vrea să mai plătească foarte mulți bani pe un jucător, astfel că pe lista acestuia s-au strecurat fotbaliști tineri, foarte buni și de perspectivă, și care nu costă mult. 

Drept urmare, Goncalo Guedes (împrumutat de Valencia la PSG), Lincoln (puștiul de 17 ani de la Gremio) și Alan de Souza (un alt puști de 17 ani, de la Palmeiras) sunt candidații pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo pe ”Santiago Bernabeu”. Guedes s-a remarcat prima dată la Benfica, unde toată lumea îi spunea "următorul Ronaldo". PSG l-a adus la Paris în ianuarie 2017 pentru 30 milioane de euro, înainte de a-l împrumuta în Valencia. În acest sezon, Guedes a strălucit la Valencia și s-a descurcat de minune în națională lângă Cristiano Ronaldo. (foto: realmadrid.com)

Cât îi privește pe noii ”puști minune” ai fotbalului din Brazilia, Lincoln și Alan, aceștia sunt oameni de bază în naționala Under17 cu care au făcut spectacol la Cupa Mondială în acest an. Iar evoluțiilor lor au fost foarte apreciate la Madrid. 
Guedes rămâne cea mai bună opțiune dintre cei trei pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo în viitor, având în vedere performanțele sale din Primera de până acum. 

Real Madrid l-a ”cumpărat” deja de pe piața braziliană pe Vinicius Jr., dar nimic nu e imposibil când vine vorba de dorințele lui Florentrino Perez. Astfel că la anul orice jucător din lume ar putea sosi pe ”Bernabeu” dacă vrea șeful Realului. 

Mai jos sunt trei filmulețe cu cei trei jucători avuți în vedere de Real pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo:

Marco Asensio, varianta din propria ”curte”

O altă variantă pentru Real este reprofilarea lui Marco Asensio, jucător care a ”explodat” pur și simplu în ultima vreme. De altfel, Florentino Perez a spus că singurul capabil să-l detroneze pe Ronaldo din fruntea favoriților la Balonul de Aur în următorii doi ani este Asensio! În vârstă de 21 de ani, el a avut un sezon senzațional anul trecut și i-a ajutat pe galactici să câștige titlul în Primera și trofeul Champions League. 

Vorbind într-un interviu pentru Marca, Florentino Perez a spus: "Asensio a devenit un jucător mare și poate deveni câștigător al Balonului de Aur. Are toate calitățile pentru a reuși, este umil, muncitor, sensibil. Într-un cuvânt este un jucător de echipă și are calități extraordinare".

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!