Şi totuşi, Pogba nu este cel mai scump jucător din lume! Un argentinian e gata să-i ia locul!

Presa din Spania aruncă bomba începutului de an!! Rivale de moarte în campionat, Barcelona şi Real Madrid îşi ascut săbiile şi se pregătesc de "războiul" pentru cel mai tare transfer din istoria fotbalului! Cele două mari puteri din Spania nu se uită la bani şi sunt dispuse să plătească o adevărată avere pentru starul lui Juventus, Paul Dybala! Agentul atacantului argentinian a dezvăluit că Barcelona a făcut o ofertă de 80 de milioane de euro în vară, dar Dybala a refuzat să se mute în Spania. Acum, catalanii sunt hotărâţi să plătească 120 de milioane de euro!! Cu 15 milioane mai mult decât a plătit Manchester United în vara lui 2016 pentru Paul Pogba. 

Dybala joacă tare. Vrea să semneze prelungirea contractului cu Juventus până în 2021 doar ca să ridice ştacheta şi să-i forţeze pe şefii Barcelonei să scoată cât mai mulţi bani din conturi.

Un cuvânt de spus are şi antrenorul Massimiliano Allegri, care e tentat să plece la Arsenal dacă şefii lui Juve vor vinde jucătorii doriţi de el la echipă. (Foto: juventus.com)

Real Madrid pândeşte la cotitură şi presa din Spania scrie că e de aşteptat ca preşedintele Florentino Perez să "rupă" piaţa în 2017! "Tentații pot apărea oricând, dar Paulo a arătat că are niște idei clare. Barcelona i-a făcut o propunere foarte bună. El decide însă ce este mai bine", a spus impresarul lui Dybala, care momentan se mulţumeşte cu ce are la Juventus. Campioana Italiei începe anul 2017 cu un "antrenament" cu public, acasă cu Bologna. 14 victorii a bifat echipa lui Allegri până acum. Este singura echipă din Serie A fărtă niciun egal. Are, în schimb, trei înfrângeri, toate în deplasare: 1-3 la Genoa, 0-1 cu Milan şi 1-2 cu Inter. 

Deschide un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile începutului de sezon din Italia, dar şi din celelalte campionate tari ale Europei!

Surpriza ar putea veni, cum altfel (?)..din China, unde Shanghai Shenhua şi Guangzhou sunt în bloc-starturi să liciteze pentru atacantul argentinian în vârstă de 23 de ani. Barca şi Real vor avea mari probleme dacă chinezii vor intra în "ecuaţie", în condiţiile în care nu mai târziu de săptămâna trecută l-au ofertat pe Cristiano Ronaldo cu un salariu săptămânal de 1,8 milioane de euro şi cu 300 de milioane de euro, partea Realului!! 

"Galacticii" au trimis în vară o propunere asemănătoare cu cea a Barcelonei, dar nu au reuşit să-l impresioneze pe Dybala, considerat la Madrid înlocuitorul perfect pentru super-starul Cristiano Ronaldo. Deși nu este cea mai mare vedetă a echipei antrenate de Massimiliano Allegri, Paul Dybala este văzut de italieni jucătorul care le-ar putea aduce cele mai mari câştiguri din istorie. Atâta timp cât Juve îi are pe Higuain sau Pjanic, nu se poate spune că Dybala este starul de necontestat al campioanei Italiei.

Paulo Dybala se bucură după un gol alături de Higuain. (Foto: juventusfc.com)

Ajuns în 2012 în Italia, la Palermo, de la Instituto de Cordoba, argentinianul s-a urnit greu şi nu şi-a putut ajuta echipa, care a retrogradat după primul sezon cu el în teren. Nu a strălucit nici în liga a doua, dar chiar şi aşa scouterii de la Juventus au văzut în el un mare jucător, astfel că mutarea s-a făcut la foc automat în 2015, când Juve a plătit pentru el 32 de milioane de euro, plus alte 8 milioane de euro ca bonus, în funcţie de performanţele sale. Dybala nu le-a înşelat aşteptările şi a reuşit să marcheze 23 de goluri pentru Juventus în toate competiţiile. 

Odată cu sosirea lui Higuain la echipă, însă, Dybala a mai scăzut şi Allegri l-a lăsat chiar pe bancă la anumite partide. În prezent, argentinianul are o cotă de piață de 45 de milioane de euro, conform transfermarkt.de, dar cu interesul marilor puteri din Spania preţul acestuia va "exploda" în 2017. 

Crezi că Dybala s-ar potrivi lângă Messi şi Neymar, sau în atacul stelar al Realului, lângă Ronaldo şi Bale? Sau, poate, în China, lângă Tevez?

 

Foto: juventus.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi