Şi totuşi, Pogba mai ajunge la Man United? Allegri: "Pogba este jucătorul lui Juventus, îl aştept la antrenamente!"

Incredibil! Cea mai scumpă afacere din istoria fotbalului, Pogba la Manchester United, s-ar putea să cadă! "Bomba" a fost detonată chiar de antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, care a produs rumoare cu ultima sa declaraţie - "Îl aştept pe Pogba la antrenamente!" Starul francez încă se află în vacanţă şi nu a fost inclus în echipa lui Juve pentru amicalul cu West Ham. 

L-am convocat pe Pogba pentru duminică seară, ceea ce înseamnă că luni se va pregăti alături de Juventus. Aşa că nu are rost să discutăm deocamdată despre potenţialii înlocuitori ai lui Pogba. În prezent, Pogba este jucătorul lui Juventus!,

---a declarat Allegri

"The Sun", care a anunţat săptămâna asta că mutarea s-a făcut, scrie că Massimiliano Allegri este un actor bun, căruia îi plac glumele. Englezii au dezvăluit toate amănuntele celui mai scump transfer din istorie, de 118 milioane de euro. Pe Pogba îl aşteaptă un salariu anual de 10 milioane de euro pe "Old Trafford". 267 de milioane de euro o costă în total pe Manchester United "repatrierea" lui Pogba, au calculat italienii de la ziarul "La Repubblica". Incredibil e că englezii l-au avut în "curtea" lor pe jucătorul francez, dar l-au lăsat să plece, ca jucător liber, în 2012 la Juventus.

Legendarul Rio Ferdinand a povestit în premieră pentru "Mirror" discuţia cu Pogba avută în momentul în care acesta a ales să plece în Italia. "Vreau să fiu cel mai bun din lume. Şi acolo sunt pe drumul cel bun. Este foarte important să semnez cu Juve", i-a spus în 2012 Pogba, când a plecat de la Manchester United. Readucerea lui Pogba pe "Old Trafford" a fost dorinţa lui "The Special One" Mourinho. Portughezul i-a uimit pe fanii lui United la ultima conferinţă de presă.

Nu vreau să vorbesc despre Paul, pentru că el este jucătorul lui Juventus. Nici mie nu-mi place ca alt antrenor să vorbească despre vreun jucător de-al meu, aşa că nu o voi face nici eu. Realitatea este că vom mai semna cu încă un jucător până la finalul perioadei de transferări, pe 31 august. Mai avem destul timp, dar aş vrea să facem asta înainte de începerea campionatului,

---a spus Jose Mourinho

Foto: Abaca/Hepta/ SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi