Și totuși, e PSG! Câți bani îi dau șeicii, doar la semnătură, lui Alexis

Manchester City s-a mișcat cel mai bine vara asta pe piața transferurilor, Pep Guardila fiind de departe cel mai fericit antrenor din acest punct de vedere. Antrenorul catalan l-ar fi vrut și pe Alexis Sanchez, dar nu a mai fost timp. City și-a propus să îl aducă pe atacantul chilian în perioada de transferuri din ianuarie. Dar nu e nimic sigur...Potrivit presei de la el din țară, Alexis nu mai vrea la Manchester City! Publicația ”Emol” scrie că atacantul lui Arsenal (foto: sportpictures.eu) și-a stabilit ca oiectiv să ajungă lângă Neymar, la PSG!

70 de milioane de euro a oferit ultima dată City lui Arsenal, iar jucătorului un salariu de 12 milioane de euro pe sezon pentru următorii trei ani. Este suma pe care PSG i-o oferă lui Alexis doar la semnătură, în ianuarie!! Ca să nu mai vorbim de salariu care, potrivit ultimelor informații, ar ajunge la 15 milioane de euro pe an! 

Deși nu le convine deloc că se vor despărți de unul dintre cei mai buni oameni ai lor, șefii lui Arsenal încearcă să-l includă în afacere pe Julian Draxler. Este jucătorul pe care Arsene Wenger îl vrea cu insistență în locul lui Alexis. Englezii au reușit să-l păstreze pentru prima parte a sezonului pe atacantul chilian după ce l-a amăgit cu tot felul de promisiuni.

La rândul lui, Alexis (foto: arsenal.com) i-a ținut în joc de glezne pe șefii echipei cu prelungirea contractului. În Iarnă, însă, Arsenal e musai să-l vândă. Altfel, riscă să-l piardă gratis pe Alexis la vară. 

PSG n-are nimic împotrivă să-l cedeze pe Draxler la Arsenal. Din contră, francezii trebuie să vândă mai mulți jucători în iarnă ca să scape de riscul excluderii din Champions League pentru încălcarea politicii de fair-play financiar. PSG arată mai mult decât bine în atac după sosirile lui Neymar și Mbappe, așa că lui Unai Emery (foto: psg.fr) nu-i va fi foarte greu să se despartă de jucătorii care prisosesc.

Dacă mutarea se va face, PSG va deveni printre puținele echipe din lume cu un atac format din trei jucători sud-americani, din țări diferite: Alexis Sanchez (Chile), Cavani (Uruguay) și Neymar (Brazilia). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi