Și înfrângerile sunt frumoase...Cât a câștigat Negreanu la ultimul concurs

Cunoscut ca un specialist al jocurilor cu mize mari, Abe Mosseri a repurtat una dintre cele mai rapide și mai strălucitoare victorii din carieră. Campionul din America a câștigat Omaha Hi-Lo Championship după numai trei ”mâini” în fața jucătorului de origine română - Daniel Negreanu, și a pus mâna pe mult dorita brățară de aur. Pentru Negreanu, ar fi fost a șaptea din carieră, dar americanul de 43 de ani s-a descurcat de minune în finală după ce cu o seară înainte Yarron Bendor a părăsit masa după o dispută care a durat aproape 6 ore.  

"A venit și timpul meu!", a declarat Mosseri (foto: pokercentral.com) imediat după ce a primit Brățara de Aur World Series of Poker (WSOP) și jack-pot-ul de 388 795 de dolari. Cei 163 de participanți au creat un fond de premiii de 1,4 milioane de dolari. O sumă mai mică totuși decât anul trecut, când la mesele de joc s-au aflat 155 de jucători și 16 brățări WSOP. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII! 

Campionul american este un jucător de temut și în competițiile online - el a câștigat sume mari la Full Tilt Poker sub numele de ”EazyPeazy”. După ultima victorie, în fața lui Negreanu, Mosseri a devenit al patrulea jucător din circuit cu mai multe brățări la activ. Până acum, a câștigat peste 2 milioane de dolari în turneele live. 

”Îmi place la nebunie să fiu la mesele finale, iar brățările îmi dau o putere de luptă extraordinară. Vreau să câștig cât de multe pot și probabil că aș juca și mai mult dacă nu mi-ar lua aproape 40 de ore să câștig una..”, a spus Mosseri, care a fost felicitat de Daniel Negreanu imediat după victorie. (foto: pokercentral.com)

Jucătorul de origine română, născut în Canada, se pregătește acum pentru competițiile care vor urma. ”O săptămâna ca aceasta îmi dă încrederea necesară pentru Jucătorul Anului WSOP. Mă simt foarte pregătit și gata de victorie”, a spus Negreanu - unul dintre cei mai mari campioni din istorie în turneele live, în care a câștigat până acum 32,6 milioane de dolari. În urmă cu doi ani, el a fost inclus în Hale of Fame-ul din poker. 

Clasament final Omaha Hi-Lo Championship 2017: 

1. Abe Mosseri - 388 795$
2. Daniel Negreanu - 240 290$
3. Yarron Bendor - 166 895$
4. Fabrice Soulier - 118 340$
5. Ilya Dyment - 85 702$ 
6. Ray Dekharghani - 63 419$
7. Anthony Zinno - 47 975$ 
8. Mike Matusow - 37 120$ 
9. John Monnette - 29 391$ 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi