Și ”Bursucul” nu mai vine...Cine e favorit acum să preia naționala

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan a anunțat că Dan Petrescu i-a refuzat pe şefii FRF și că el nu va fi noul selecționer al Românei. "Se simte foarte bine la noi. Suntem mereu lângă el şi apreciază că de fiecare dată rezolvăm rapid orice problemă. Rămâne sigur la noi! Da, a existat o discuţie cu șefii FRF, dar Petrescu le-a transmis că rămâne la CFR Cluj..Vreau în locul lui Daum un selecţioner român, bun, care să cunoască bine campionatul şi jucătorii români. Hagi ar fi bun, dar nu vrea pentru că nu-şi poate părăsi afacerea şi clubul, acum când face performanţă", a spus Mureşan (foto: sportpictures.eu) la Pro X.

Șefii FRF trebuie să numească noul selecționer al României până la sfârșitul acestei săptămâni! "Comisia Tehnică nu are puterea de a lua decizii. Doar președintele federației poate adopta o hotărâre, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv. Trebuie să se găsească o soluție potrivită pentru toată lumea. Totul va fi de comun acord", a subliniat în ”Bild” și Daum, care așteaptă acum hârtia oficială de rezilere a contractului.

Comisia Tehnică a FRF are de ales de pe o listă cu 10 nume. Pe lista numelor propuse pentru postul de selecționer se mai află Cosmin Contra (foto: sportpictures.eu), Hagi, dar și Walter Zenga și Loți Boloni. 

"Sunt șanse considerabile să avem un nou selecționer până la finalul acestei săptămâni, în funcție de modul în care vor decurge discuțiile cu Daum pentru reziliere", au dezvăluit surse federale pentru GSP. Federația e grăbită și de faptul că se apropie ultimele două partidele din preliminarii, cu Kazahstan (acasă, 5 octombrie) și Danemarca (în deplasare, 8 octombrie). Iar convocările trebuie trimise în cursul săptămânii viitoare.

"Am fi foarte bucuroşi să nu avem parte de un interimat. Sper ca FRF să stabilească mai multe amicale în care noul selecţioner să-şi facă mâna. În mod normal, succesorul lui Daum ar avea la dispoziţie vreo patru meciuri în această toamnă", a declarat și Mihai Stoichiță (foto: sportpictures.eu), președintele Comisiei Tehnice a federației. 

Voi ce credeți, va accepta până la urmă Dan Petrescu postul de selecționer? Sau, pe cine ați vedea voi cel mai în măsură să preia în acest moment naționala? 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi