Și-au transformat magazinul în cazinou ilegal. Poliția a intrat în joc!

În goana după bani, micii comercianți sunt în stare să-și transforme magazinele conform actualelor ”tendințe”...E și cazul a doi asociați din Hubert (Carolina de Nord), care au trecut de la produse alimentare la...jocuri de noroc ilegale. Astfel, în urma unor informații, poliția a descoperit în magazinul Sandvik Thrift & More Store o cameră transformată într-un veritabil mini-cazinou, cu mese de poker, păcănele, jocuri video și toate cele..

În urma descinderii, polițiștii au confiscat opt slot-machine, diferite accesorii pentru jocurile de noroc, registre, chitanțe și suma de 3 080 dolari - pe care Jerry Douglas Stephenson (56 de ani / foto: jdnews.com) și Leah Laray Horak (53 de ani) nu au putut să o justifice. Cei doi au fost plasați imediat în arest, dar la începutul acestei săptămâni au fost eliberați pe cauțiune.

Acum, Jerry și Leah așteaptă verdictul judecătorilor, care continuă să strângă probe împotriva lor. Poliția a făcut un apel către populație și a anunțat că oferă o recompensă de 2500 de dolari persoanei care deține ”informații palpabile și dovezi clare” cu privire la infracțiunile celor doi. De asemenea, numele acestora nu vor fi făcute publice. 

Împotriva lui Jerry Stephenson și Leah Horak (foto: jdnews.com) au fost formulate 12 capete de acuzare legate de organizarea de jocuri ilegale, potrivit anunțului Biroului Șerifului din Onslow County.

Cei doi sunt acuzați de încălcarea gravă a regulilor privind jocurile de noroc și au fost declarați ”contravenienți” pentru: operarea sau deținerea de terminale slot-machine, organizarea de jocuri de noroc într-un loc public, precum și deținerea ilegală și folosirea unor mese de joc. 

JOACĂ LA CAZINOURI ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

În urma anchetei, la care au participat inclusiv polițiști sub acoperire, s-a descoperit faptul că în respectivul magazin se organizau jocuri de noroc ilegale de câteva luni bune, cei doi realizând profituri frumușele. La percheziție, polițiștii au descoperit mai multe camere de supraveghere, precum și două jocuri video ascunse într-un zid, în spatele unor picturi aflate pe unul dintre pereții camerei transformată în cazinou. 

Jerry Stephenson și Leah Horak, care au fost eliberați pentru cauțiuni în valoare de 20 000 dolari, respectiv 4 000 de dolari, se vor prezenta în fața judecătorilor pe 8 august pentru a li se aduce oficial la cunoștință acuzațiile - care îi pot trimite ani buni după gratii.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi