Şi-au dat foc la carieră. O narghilea i-a scos din naţionala U19 pe doi jucători de la Leipzig

Colegi de echipă la Leipzig, Vitaly Janelt şi Idrissa Toure s-au delectat cu o narghilea în cameră înaintea meciului cu Albania din preliminariile Euro U19 din 2017. Au plecat apoi în fugă şi nu s-au mai uitat înapoi...Camera lor a luat foc chiar în timpul meciului, iar norii negri de fum au cuprins holurile hotelului din Tirana unde au fost cazaţi tinerii jucători nemţi. Pompierii au intervenit rapid şi au reuşit să stingă la timp focul, dar angajaţii hotelului au tras o sperietură zdravănă. 

Şefii fotbalului din Germania şi-au cerut scuze pentru incident şi au plătit toate stricăciunile provocate de incendiu. Ce doi fotbalişti nu s-au întors acasă cu echipa - au fost trimişi înainte, pe propria cheltuială! Ei riscă acum să-şi piardă locul în naţionala U19 a Germaniei - antrenorul echipei, Frank Kramer le-a transmis şefilor federaţiei că nu mai are nevoie de ei la lot. Janelt şi Toure au văzut la televizor meciul următor, cu Irlanda, câştigat de foştii lor colegi cu 4-0.

A doua zi dimineaţa au fost daţi afară din campusul Academiei celor de la Leipzig la solicitarea sponsorilor echipei, care au reguli stricte în ceea ce priveşte comportamentul jucătorilor. În plus, cei doi au fost amendaţi cu 10 mii de euro şi puşi să-şi găsească o cameră cu chirie, pe care o vor suporta în următorul an. Asta, dacă vor să mai joace fotbal la Leipzig.

Presa din Germania scrie că tinerii jucători de la echipa de tineret a echipei din Bundesliga nu sunt la prima abatere. Anul trecut ei au mai fost amendaţi pentru că au întârziat la câteva antrenamente şi pentru că au ieşit în oraş fără să poarte hainele cu însemnele Academiei. 

Poate că, acum, Vitaly Janelt şi Idrissa Toure îşi vor da seama că şi-au cam...dat foc carierei. Cel puţin, la naţionala U19 a Germaniei nu mai au ce căuta. Părinţii jucătorilor au cerut să discute cu şefii federaţiei în speranţa că îi pot îndupleca şi că fii lor vor fi reprimiţi la lot. 

 

Foto: gepa-pictures.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi