Și-au asigurat bătrânețea: au câștigat 2,6 milioane dolari la loterie!

Un cuplu din Canada a dat lovitura la loto! Don și Margie Gorman, din Concept Bay South, Newfoundland și Labrador au tras cartea câștigătoare la loteria ”Chase the Ace” și au câștigat 2,6 milioane de dolari! Premiul s-a raportat după ce timp de 44 de săptămâni nu a câștigat nimeni. 

Don (foto: cbc.ca) lucrează în administrația orașului. Deși s-a trezit peste noapte milionar, bărbatul a declarat că nu intenționează să-și dea demisia de locul de muncă. În schimb, soția sa Margie a declarat că nu va mai merge nici măcar o oră la muncă - femeia lucra ca îngrijitoare de case. 

Joacă acum la loto la acest operator de jocuri de noroc online recomandat de PariuriX!

Cei doi au devenit imediat subiect de presă, dar când au fost întrebați ce vor face cu banii s-au fâstâcit..”Nu sunt încă sigur. Suntem patru persoane pe bilet, inclusiv fiul meu”, a spus Don Gorman. Pe lângă fericitul cuplu câștigător au mai fost și premii mai mici. Astfel, Glen Stokes (din Muint Pearl) s-a ales cu 437.000 de dolari ca premiu de consolare. El și soția sa, Rosalie, au declarat că au jucat continuu timp de patru săptămâni, dar că norocul de jackpot nu s-a lipit de ei. 

(foto: cbc.ca)

Cel mai mic premiu a fost câștigat de o femeie. Marjorie Williams a plecat acasă cu427.000 de dolari, dar s-a bucurat ca și când a luat milioane.”O Doamne!...Nu-mi vine să cred că am câștigat!”, a spus femeia în momentul în acer a fost invitată pe scenă să-și ridice premiul. 71.166 dolari îi va reveni lui Marjorie. Și asta pentru că pe biletul câștigător au fost încă cinci persoane, rude apropiate.

Administrația locală a anunțat că banii adunați de la fondul de loterie vor fi cheltuiți pentru reparația turnului bisericii, pentru banca de hrană, destinată săracilor, și întreținerea orașului. 

La coadă pentru a-și procura un bilet s-a așezat, în plină vară, și...Moș Crăciun. O fi ajuns criza și la el?..(foto: thestar.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!