Și-a transformat magazinul în cazinou. Acum își blesteamă zilele

Poliția din Texas este într-o continuă ”vănătoare” a celor care se ocupă cu organizarea jocurilor de noroc ilegale. Ultimul care a căzut în plasa polițiștilor este proprietarul unui super-market - Goonga Food Mart, de pe autostrada 249. Pe numele bărbatului, un anume Nasim Akhtar Rana (64 de ani), au fost depuse mai multe plângeri, astfel că Șeriful din Harris County a trecut imediat la fapte și a descins la magazinul unde a fost descoperit un adevărat ”cazinou ambulant”. 

Astfel, în urma perchezițiilor au fost confiscate mai multe jocuri electronice slot-machine, mese de joc, dar și 4.741 dolari în numerar. În momentul în care polițiștii au pătruns în magazin, mai mulți clienți au rupt-o la fugă, ei fiind prinși după scene desprinse din filme...Pentru că nu se afla în magazin în momentul percheziției, pe numele lui Nasim Akhtar Rana s-a emis un mandat de arestare. 

Reguli foarte aspre în Texas

În Texas, legile care reglementează jocurile de noroc sunt stricte și permit doar rezidenților și turiștilor să parieze pe curse de cai sau de câini. Singurele excepții sunt așa numitele ”jocuri de noroc sociale”, cum ar fi bingo sau jocurile de tip caritabil. 

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX!

Deținerea unui loc în care să organizezi jocuri de noroc este strict interzisă și se încadrează în tipologia unei infracțiuni penale de tip A, care prevede pedepse grele după gratii. Asta înseamnă că bărbatul care a călcat pe bec ar putea sta în închisoare minim un an de zile. De asemenea, el riscă o amendă de 4000 dolari - iar aceasta se poate mări considerabil în cazul în care nu va coopera în anchetă. 

Cum definește legea jocurile de noroc

Autoritățile din Texas au elaborat regulamente stricte în ceea ce privește jocurile de noroc, iar legea existentă nu lasă loc de interpretare. Astfel, ”Jocul de noroc reprezintă un pariu făcut de o persoană care admite că poate câștiga sau pierde, act bazat exclusiv pe sau parțial pe șansă. Această activitate cuprinde diferite forme de jocuri de noroc, inclusiv cărți, jocuri de masă, pariuri pe jocuri sportive, curse de cai și câini, slot-machine, loterie sau tichete răzuibile!”

Polițiștii din Texas au și un sfat pentru turiști - ”Asigurați-vă că știți ce spun legile noastre despre jocurile de noroc înainte să vă puneți la drum!”. Aviz amatorilor...

Pariază acum la această casă de pariuri! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi