Sharapova, criticată de adversare. Stosur: "E incredibil cum a scăpat!"

Nu toată lumea s-a bucurat de diminuarea suspendării pentru dopaj în cazul Mariei Sharapova. Una dintre cele mai vehemente voci s-a ridicat chiar din rândul jucătoarelor din circuitul profesionist. Fosta numărul unu mondial, Samantha Stosur a pus-o la zid pe rusoaică. "Este incredibil!", a tunat australianca, după ce TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus suspendarea Sharapovei de la 2 ani la 15 luni. 

Nu îmi vine să cred, pur şi simplu nu mai am cuvinte. Nu ştiu cum a putut să scape cu scuza că nu a ştiut că foloseşte o substanţă aflată pe lista celor interzise. Aşa ia naştere un precedent pentru sportivi. De acum, poţi să vii şi să spui că nu este vina ta.

Am discutat cu mai multe persoane şi toate mi-au spus la fel, au aceeaşi părere. Am crezut acest lucru înainte şi îl cred şi acum. Sunt prea puţini care să fie de partea ei ,

---şi-a arătat nemulţumirea Samantha Stosur

Şi Sharapova a ţipat după ce TAS a anunţat decizia - de bucurie, dar şi la adresa şefilor Federaţiei Internaţionale de Tenis, pe care i-a acuzat că prin suspendarea iniţială de 2 ani au vrut să o termine din punct de vedere sportiv.

Am primit o suspendare de 24 de luni, dar ei au dorit patru ani pentru mine! ITF a vrut să-mi interzică timp de patru ani să nu joc tenis. Ei se numesc organizaţie neutră?... Nu! Tribunalul de Arbitraj Sportiv este neutru și acest lucru s-a văzut prin reducerea pedepsei, 

---a răbufnit Sharapova (foto: twitter)

După reducerea suspendării la apel, Sharapova va putea reveni pe terenul de tenis începând cu 26 aprilie 2017, in loc de 26 ianuarie 2018. În aceste condiţii, rusoaica va putea participa la al doilea Grand Slam al anului, de la Roland Garros - turneu pe care l-a câştigat de două ori. Ulltima dată a făcut-o în 2014, după o finală cu Simona Halep. Sharapova a început deja pregătirea pentru revenirea în circuitul profesionist - în această săptămână va juca la un turneu demonstrativ care va avea loc la Las Vegas.

 

Foto: samstosur.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi