Sfaturi pariuri pe internet - află cum poţi câştiga mai mult!

Descoperă sfaturile propuse de specialiștii noștri care te vor ajuta să îți îmbunătățești rezultatele la pariuri sportive pe internet și să obții câștiguri mai consistente! În ultimii ani pariurile pe internet au câştigat tot mai mult teren în detrimentul pariurilor la agenţiile de cartier datorită uşurinţei de a plasa un pariu din faţa calculatorului, posibilităţii de a paria de pe telefon sau tabletă oriunde v-aţi afla, dar şi datorită ofertei vaste de pariuri oferite cu nenumărate opţiuni de pariere.

Însă pariurile pe internet ascund şi multe capcane în care un parior fără experienţă poate să cadă destul de uşor. Urmarea unor sfaturi este esenţială pentru a putea face profit pe termen lung şi de aceea vă prezentăm paşii pe care trebuie să-i urmaţi şi greşelile pe care trebuie să le evitaţi pentru a putea avea succes în pariurile online.

În acest articol vom acoperi câteva aspecte de bază, dar dacă vrei să aprofundezi subiectul atunci recomand să accesezi următorul link: https://pariurix.com/sfaturi-utile-sa-iesi-pe-plus-la-pariuri-sportive.html
 

Stabilirea unei bănci de start

O regulă veche din pariuri spune că niciodata nu trebuie să pariezi mai mult decât îţi permiţi să pierzi. Este important să decideţi din start care este acel buget şi să vă limitaţi la el. Mulţi pierd banca iniţială şi apoi decid s-o suplimenteze pentru a recupera investiţia pierdută. Cei care fac acest lucru de obicei joacă haotic şi fără o strategie clara, iar în cele mai multe cazuri acest lucru duce la probleme şi mai mari, una din ele fiind dependenţa de pariuri.
 

Miză maximă și număr maxim de meciuri pe bilet

Atunci când începeţi să pariaţi este bine să nu mizaţi mai mult de 5% din bancă pe un bilet. Trebuie să aveţi o idee clară a modului în care doriţi să pariaţi: dacă vreţi sa jucaţi pariuri single sau combo. Totuşi orice parior cu experienţă o să vă recomande să nu jucaţi mai mult de două meciuri pe un bilet (recomandat este un singur meci), pentru că apoi deja biletul vostru o să depindă mai mult de noroc. Aici este un mare avantaj al pariurilor pe internet spre deosebire de pariurile la agenţiile de cartier; pentru că pe internet este mult mai uşor şi mai comod să plasaţi un anumit număr de pariuri single într-o zi.

Vă recomandăm să pariaţi la această casă de pariuri online!
 

Alegerea unei strategii de pariuri

Pe internet veţi găsi tot felul de strategii de pariuri gen: Martingale, Labouchere, Fibonacci, Easy Money etc. În momentul în care alegeţi să folosiţi o anumită strategie trebuie să fiţi conştienţi că nu există vreuna să fie 100% sigură şi eficientă, fiecare având riscurile sale. Înainte de a folosi o anumită strategie este bine s-o testaţi "virtual" fără a paria bani reali, ca să vedeţi cum funcţionează. Anumite strategii pot fi mai eficiente pentru unii pariori decât pentru alţii. Trebuie să găsiţi acea strategie care vi se potriveşte cel mai bine. Descoperă cele mai cunoscute strategii de pariuri!


Urmarea strictă a acelei strategii

Dacă vă decideţi să urmaţi o strategie atunci este important să nu vă abateţi de la ea pentru o perioadă mai lungă de timp. Degeaba faceţi un anumit profit, dacă pierdeţi acea sumă de bani la alte pariuri separate care nu ţin de strategie.


Stabilirea unui target

Este bine să aveţi un target clar pentru o zi şi anume o sumă la care doriţi să ajungeţi. Însă această suma trebuie să fie una realistă. Odată atins acest target este indicat să vă opriţi din pariat în acea zi şi să nu vă forţaţi norocul mai mult decât este cazul.


Niciodată să nu jucaţi la recuperare

Bineinţeles, ca orice parior, veţi prinde şi momente mai puţin bune când la sfârşitul unei zile veţi avea un bilanţ negativ. Aici este una din greşelile cele mai frecvente făcute de pariori, mulţi mărind miza următorului pariu pentru a putea recupera pierderile din pariurile anterioare. De obicei abaterea de la strategia iniţială şi jucarea la recuperare aduce pierderea întregii bănci. Acest lucru se întâmplă şi pentru că, după pierderea unei sume mai importante de bani, pariorul se impacientează şi nu mai are luciditate, fiind mult mai predispus să facă greşeli. De aceea este esenţial să nu vă abateţi niciodată de la strategia iniţială, iar atunci când prindeţi o serie mai proastă de rezultate să luaţi o pauza şi s-o luaţi a doua zi de la capăt cu o minte mai limpede.

Descoperă cele mai comune greșeli comise la pariuri sportive, și ce soluții există pentru a le combate: https://pariurix.com/cele-mai-frecvente-greseli-facute-de-pariori.html
 

Staţi departe de meciurile şi evenimentele sportive pe care nu le cunoaşteţi

Oferta vastă oferită de agenţiile online poate fi o capcană mare pentru pariorii fără experienţă. De foarte multe ori veţi găsi în ofertă meciuri necunoscute (în special la fotbal şi tenis) care la prima vedere vi se vor părea un mod uşor de a face bani rapizi şi siguri. Însă de multe ori aceste meciuri pot fi foarte imprevizibile şi pot avea o desfăşurare mai ciudată decât meciurile cunoscute. Este important să pariaţi doar pe campionatele şi echipele pe care le cunoaşteţi şi să analizaţi un meci înainte de a plasa un pariu pe el.


Analiza unui meci

Indiferent de sport este important să nu pariaţi pe o echipă doar pentru că este favorită, înainte de a analiza meciul respectiv. Forma de moment, jucători indisponibili, modul în care echipa gazdă joacă acasă şi echipa oaspete joacă în deplasare şi rezultate directe recente pot fi doar câţiva din factorii care pot influenţa deznodământul unei partide.
 

Nu plasaţi pariuri LIVE fără să vizionaţi meciul respectiv

Indiferent că vorbim de pariuri pe fotbal, tenis sau orice alt sport este esenţial să nu plasaţi un pariu fără să urmăriţi acea partida. Un parior ar putea fi tentat să mizeze pe o echipă bună care este condusă de o echipă mai slabă deoarece cota ar fi una tentantă, dar adevărul că un asemenea pariu nu merită plasat fără să vedeţi desfăşurarea partidei, modul în care se joacă şi cât de stăpână pe joc este echipa pe care doriţi să mizaţi. Sau la tenis, poate vreţi să pariaţi pe un jucător că va câştiga următorul game, bazându-vă pe faptul că a câştigat game-urile precedente; însă urmărirea meciului vă dă prilejul să vedeţi şi modul în care a câştigat. A făcut-o lejer? A făcut-o pe greşelile adversarului? A luat multe puncte la limita cu noroc? Posibilitatea de a urmări live meciul pe care doriţi să pariaţi va fi de mare ajutor în luarea unei decizii cât mai corecte. 

 

Fiţi obiectiv când plasaţi un pariu

Mulţi pariori pot fi tentaţi să parieze pe echipa favorită, chiar dacă o analiză logică ar arăta că acel pariu este greşit. Trebuie să fiţi cât mai obiectivi atunci când plasaţi un pariu şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de simpatia sau antipatia pe care o purtaţi unei anumite echipe.

Urmarea acestor paşi poate reprezenta diferenţa dintre a pierde şi a câştiga la pariuri pe internet. De foarte multe ori un parior profesionist se diferenţiază de un parior amator datorită stricteţii urmăririi unei anumite strategii, anumitor paşi şi păstrării lucidităţii în momente cheie şi nu neapărat datorită diferenţei de calitate a analizei unui anumit eveniment sportiv.

Vă recomandăm să pariaţi la această casă de pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi