Share

Pariul pentru Sevilla - Osasuna

Fotbal Spania

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

20 Mai 2017 00:16 783 0
Logo Sevilla
Logo Osasuna
Sevilla
Osasuna
VS
22:00 20 Mai 2017
Primera Division

Analiză și informații pentru Sevilla v Osasuna

Sevilla și Osasuna se întâlnesc în ultima etapă de Primera pe Ramon Sanchez Pizjuan, într-un meci care nu mai are nici o importanță pentru clasament. Două echipe care vor porni din vară la un drum nou, deoarece își vor schimba antrenorii, iar mulți jucători vor pleca. 

Sevilla

Va fi probabil ultimul meci al lui Jorge Sampaoli pe banca Sevillei, deoarece va prelua selecționata Argentinei. Sevilla va trebui să înceapă un nou proiect din vară fără directorul sportiv Monchi, cel care a făcut din clubul andaluz o forță în campionat, dar și în Europa. Se anunță un meci de vacanță, în care vor fi promovați jucători care au avut mai puține minute sau fotbaliști aduși de la echipa a doua. Sampaoli nu va putea conta pe Pareja, Tremoulinas, Rami și Iborra, accidentați, și Mercado suspendat, iar Nasri și Vietto au fost lăsați în afara lotului. Sevilla nu câștigă de trei etape și vrea să părăsească actuala ediție cu un succes în fața propriilor suporteri.

Sergio Rico; Mariano, Lenglet, Muñoz, Escudero; Nzonzi, Krhon Dehli, Vitolo, Vázquez, Jovetic, Ben Yedder

Osasuna

Deja retrogradată, Osasuna se gândește la sezonul următor de Segunda, mai ales că va trebui să-și pună antrenor, iar multor fotbaliști li se termină contractul, iar alții, ca Berenguer și Sergio Leon, ar putea fi vânduți. Ca de obicei, când vorbim de Osasuna trebuie să prezentăm lista incredibilă de indisponibili. Riviere și Romero s-au accidentat în această săptămână și se alătură lui Digard, Tano, Javier și Miguel Flaño, Tienza, Mérida, De las Cuevas și David García, iar Sergio León este suspendat. Osasuna are 7 partide consecutive în care s-au marcat cel puțin trei goluri.

Sirigu; Berenguer, Oier, Vujadinovic, Steven, Buñuel; Loé, Causic, Torres; Kodro, Riera

Pont recomandat Sevilla VS Osasuna

Cu siguranță Sevilla se va impune și vom vedea multe goluri în acest meci. Se va juca relaxat, deschis, iar fotbaliștii care au jucat mai puțin vor dori să impresioneze la spartul târgului. Sevilla poate alinia o garnitură valoroasă, în ciuda absențelor, joacă pe teren propriu și va dori să se despartă cu o victorie. Osasuna are în Kodro și Riera doi atacanți capabili să înscrie, de aceea s-ar putea să vedem și goluri în ambele porți.

Pont pariuri: Sevilla câștigă și peste 3,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Burnley - Chelsea
Cota: 3.15 19 Apr 2018 21:45 0