Serviciul de relații cu clienții - un criteriu ce ar trebui să fie decisiv în evitarea unei agenții

Serviciul de relații cu clienții - acesta este un criteriu ce ar trebui să fie decisiv în evitarea unei agenții de pariuri, iar în acest articol am să îți arăt de ce, și care sunt singurele situații în care poți face o excepție. Dacă ai o experiență vastă în ceea ce privește pariurile pe internet, atunci probabil știi deja cam despre ce voi vorbi în cele ce urmează. Dacă în schimb ești la primul contact cu gamblingul online, citind următoarele rânduri (nu ia mai mult de 5 minute) vei ști ce să faci pentru a evita agenții care pot fi neserioase și din cauza cărora te poți umple de nervi. 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!
 

Când poți face excepții

Consider că orice casă de pariuri online care se respectă trebuie să aibă un serviciu de live chat care să poată fi accesat măcar câteva ore pe zi. Sunt foarte rare acele situații când privesc cu ochi bun un operator de la care lipsește acest serviciu, dar câteodată mai fac și excepții. O astfel de excepție ar fi BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016), care deși nu are live chat, măcar îmi oferă garanția că site-ul este foarte stabil (că doar aparține de PokerStars), ceea ce înseamnă că voi întâmpina rar probleme și bug-uri.

Astfel vor fi rare momentele când voi avea nevoie să să intru în legătură cu un operator. Iar când vine un astfel de moment, știu că voi primi un răspuns în maxim 2-3 ore indiferent că e zi sau noapte. O altă excepție este Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016), unde de asemenea răspunsurile pe mail vin foarte rapid, iar agenția deja și-a făcut o imagine pozitivă în rândul pariorilor.
 

De ce să eviți agențiile fără live chat

Dar când o agenție fără prea mare experiență în pariurile online, care are un site instabil plin de bug-uri, nu oferă un serviciu de live chat, atunci din start este o problemă mare. Când mai citesc și pe forumul de discuții PariuriX că sunt clienți care așteaptă 3-4 zile până primesc un răspuns, iar uneori chiar 1-2 săptămâni, deja mi se pare de neconceput.

Cum vrei tu ca agenție de pariuri să mă joc la tine când din start relația client - operator nu este una corectă; eu trebuie să îți trimit ție acte de identitate în câteva zile, dar tu poți să îmi trimiți un răspuns după 2 săptămâni. Tu poți să scrii pe site-ul tău că durata verificării contului de pariuri durează maxim 48 de ore, dar de fapt trece o săptămână și nici nu mă bagi în seamă? Cum poți tu ca operator să ai pretenții să mă joc la tine din moment ce nu mă respecți?

Deși piața de pariuri este reglementată de ONJN, iar agențiile trebuie să respecte anumite reguli, din păcate situațiile descrise de mine mai sus pot fi întâlnite la anumiți operatori. Unde? Nu aș vrea să dau nume, ca să nu zici că am ceva cu o agenție anume. Dar dacă începi să citești pe forum pățaniile pariorilor, ai să te prinzi rapid cam despre cine este vorba. 

Vezi aici datele de contact ale fiecărei agenții licențiate în parte: https://pariurix.com/serviciul-de-relatii-cu-clientii-aici-gasesti-datele-de-contact-a-fiecarei-agentii-licentiate.html

 

Serviciul de relații cu clienții - criteriu de bază în alegerea unei agenții

De aceea eu am în acest moment un criteriu de bază prin care exclud din start agențiile la care nu mă voi juca vreodată: serviciu de relații cu clienții. Dacă nu este oferit un serviciu de live chat, din start sunt șanse mici să mă joc acolo. Excepții pot face doar în situații speciale când sunt sigur că serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel, iar răspunsurile pe mail vin în maxim câteva ore. Atât! În acest moment cele mai bune servicii de relații cu clienții pot fi găsite la cele cinci agenții de pariuri sportive recomandate de PariuriX.com, deci nimic surprinzător. Acestea sunt:

Vei spune că am interes să le promovez fix pe acestea, dar hai să o luăm logic. Toate 5 au serviciu de live chat, în condițiile în care în afară de ele doar alți 2-3 operatori licențiați mai oferă această facilitate. Toți 5 operatori oferă inclusiv suport prin apel telefonic, dar și prin email. Sigur, orice agenție are suport prin mail (măcar atât), dar fă un test - trimite un mesaj la fiecare casăde pariuri licențiată (ce îți trece prin cap, dar să fie ceva normal la care să trebuiască să îți trimită un răspuns) și să vedem care operatori dau primele semn de viață? Poate în unele momente vor fi și alte agenții mai rapide decât cele recomandate de mine, nu zic nu, dar cred că per total vei fi mulțumit de timpii de reacție a operatorilor enumerați mai sus.
 

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi