Serie explozivă de oferte pentru Cupa Mondială 2018

Este cod roșu de oferte la pariuri cu prilejul turneului final al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia (14 iunie - 15 iulie). Pariorii au beneficii dintre cele mai diverse de pe urma atenției speciale acordate de operatori celei mai importante competiții fotbalistice interțări, de la fonduri suplimentare care pot fi transformate în bani cash până la rotiri gratuite în secțiunea de cazino. De exemplu, Winmasters.ro are nu mai puțin de unsprezece oferte prin care îți poți mări câștigurile din pariurile pe Cupa Mondială. Pentru a beneficia de ele, trebuie să intri pe linkurile din acest articol și să respecți pașii simpli descriși mai jos.

Pariază pe meciurile de la Cupa Mondială 2018 și profită de oferte!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Care sunt ofertele?

 1. Mai întâi și mai întâi trebuie să te loghezi în contul tău pe Winmasters.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Poți opta, apoi, pentru ofertele:
 • Pariu gratuit de până la 60RON”. După ce te-ai autentificat, faci o depunere de minim 40RON folosind codul „ROBRASIL”. Plasezi apoi un pariu simplu de minim 40RON, pe evenimente sportive, la o cotă de minim 1.75. Vei primi în plus 30% din suma depusă, maxim 60 RON. Fondurile suplimentare pot fi utilizate doar pentru un pariu pe meciurile echipei naționale a Braziliei (cotă minimă 1.50), în faza grupelor la Cupa Mondială din 2018.

 • Suma maximă care se poate câștiga din acest pariu gratuit este 300 RON. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Bonus de reîncărcare de până la 400 RON”. După ce te-ai autentificat, faci o depunere de minim 40 RON folosind codul „ROARGENTINA”. Primești în plus 50% din valoarea depunerii, în limita a 400 RON. Fondurile suplimentare trebuie rulate de șapte ori în 30 de zile, pe pariuri simple, la cote de minim 1.75, înainte de a face o retragere. Pentru ca un pariu multiplu să fie luat în calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie la cote egale sau mai mari de 1.30. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Bonus de reîncărcare de până la 200 RON”. După ce te-ai autentificat, faci o depunere de minim 40 RON folosind codul „ROPORTUGAL”. Primești în plus 50% din valoarea depunerii, în limita a 200 RON. Fondurile suplimentare trebuie rulate de șapte ori în 30 de zile, pe pariuri simple la cote de minim 1.75, înainte de a face o retragere. Pentru ca un pariu multiplu să fie luat în calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie la cote egale sau mai mari de 1.30. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Pariu gratuit de până la 60 RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi un pariu cu miza minimă 40 RON (cotă minimă 1.80) pe „Echipa care ajunge până în Marea Finală” la Cupa Mondială. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 25% din suma mizată, maxim 60 RON. Pariul gratuit trebuie plasat pe meciuri din faza grupelor cu cota de cel puțin 1.70, iar câștigul maxim este 300 RON. Pariul gratuit este disponibil pentru pariuri multiple cu cota per selecție de minim 1.50. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Pariu gratuit de până la 60 RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi un pariu cu miza minimă 40 RON (cotă minimă 1.80) pe „Top Marcator” la Cupa Mondială. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 25% din suma mizată, maxim 60 RON. Pariul gratuit trebuie plasat pe meciuri din faza grupelor cu cota de cel puțin 1.70, iar câștigul maxim este 300 RON. Pariul gratuit este disponibil pentru pariuri multiple cu cota per selecție de minim 1.50. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Pariu gratuit de până la 100 RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi un pariu cu miza minimă 40 RON (cotă minimă 1.80) pe „Echipa care ajunge până în Marea Finală” la Cupa Mondială. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 50% din suma mizată, maxim 100 RON. Pariul gratuit trebuie plasat pe meciuri din faza grupelor, cu cota de cel puțin 1.70, iar câștigul maxim este 500 RON. Pariul gratuit este disponibil pentru pariuri multiple cu cota per selecție de minim 1.50. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • 20 de rotiri gratuite”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă și faci o depunere de minim 40 RON. Primești 20 de rotiri gratuite la „Book of Dead”, disponibile 24 de ore de la efectuarea primei rotiri. Câstigul maxim provenit din aceste rotiri gratuite este de 80 RON. Câștigurile generate de rotirile gratuite trebuie rulate de minim 15 ori înainte de a putea fi retrase. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Pariu gratuit de până la 60 RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi un pariu cu miza minimă 40 RON (cotă minimă 1.80) pe „Terminarea grupei D pe ultimul loc” la Cupa Mondială. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 25% din suma mizată, maxim 60 RON. Pariul gratuit trebuie plasat pe meciuri din faza grupelor cu cota de cel puțin 1.70, iar câștigul maxim este 300 RON. Pariul gratuit este disponibil pentru pariuri multiple cu cota per selecție de minim 1.50. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Pariu gratuit de până la 60 RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi un pariu cu miza minimă 40RON (cotă minimă 1.80) pe „Echipa câștigătoare CM 2018” la Cupa Mondială. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 25% din suma mizată, maxim 60 RON. Pariul gratuit trebuie plasat pe meciuri din faza grupelor cu cota de cel puțin 1.70, iar câștigul maxim este 300RON. Pariul gratuit este disponibil pentru pariuri multiple cu cota per selecție de minim 1.50. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • 100 de rotiri gratuite”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă și faci o depunere de minim 200 RON. Primești 100 de rotiri gratuite la „Book of Dead”, disponibile 24 de ore de la efectuarea primei rotiri. Câstigul maxim provenit din aceste rotiri gratuite este de 400 RON. Câștigurile generate de rotirile gratuite trebuie rulate de minim 15 ori înainte de a putea fi retrase. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.

 • Pariu gratuit de până la 20 RON și 20 de rotiri gratuite”. După ce te-ai autentificat, faci o depunere de minim 40 RON folosind codul „ROJAPAN”. Pentru a primi Free Bet-ul, trebuie să plasezi un pariu cu miză minimă 40 RON și cotă minimă 1.75 pentru pariuri simple. Pariurile multiple trebuie să aibă cote de minim 1.50 per selecție. Pariul gratuit va fi acordat automat în cont și va fi disponibil pentru pariere premeci sau live, pe cote de minim 1.70 pe orice sport.  Dacă pariul plasat folosind pariul gratuit este câștigător, utilizatorul va primi câștigurile nete (câștig total minus miză). Câștigul maxim provenit din acest pariu gratuit este de 100 RON. Pentru a primi cele 20 de rotiri gratuite pentru „BOOK OF DEAD”, utilizatorii trebuie să se înscrie la promoție și să efectueze o depunere de cel puțin 40 RON în perioada promoțională. Rotirile gratuite sunt creditate în contul utilizatorului cu 24 de ore dupa cererea trimisă la Asistență Clienți. Cererea trebuie transmisă în maxim 24 de ore de la înscrierea promoției. Câstigul maxim provenit din aceste rotiri gratuite este de 80 RON. Oferta este valabilă până la data de 13 iunie.


Termeni și condiții

 • Aceste oferte sunt deschise pentru clienți noi și deja existenți. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 • Ofertele sunt destinate doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Pariurile pentru care s-a folosit cash out (fie parțial, fie complet) nu se califică pentru oferte.
 • Ofertele sunt valabile până la data de 13 iunie.

Pariază pe meciurile de la Cupa Mondială 2018 și profită de oferte!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!