"Serialul" Messi vs Guardiola, un alt episod în această seară în Champions League

O lume întreagă fierbe în aşteptarea meciului meciurilor din această seară din Champions League, întâlnirea "titanilor" Barcelona - Manchester City. Lui Pep Guardiola îi va fi cel mai greu. Antrenorul catalan revine ca adversar pe "Camp Nou", locul unde a cunoscut unele dintre cele mai mari succese din carieră. A mai făcut-o în sezonul 2014-2015, cu Bayern Munchen, când a plecat învins după un meci în care jucătorul lui preferat, Leo Messi, a strălucit. După 3-2 pentru nemţi la Munchen, Barca a câştigat cu 3-0 returul de pe "Camp Nou" şi s-a calificat fără probleme în finala pe care a câştigat-o în faţa lui Juve. Două goluri şi o pasă decisivă a reuşit Messi atunci împotriva lui Bayern în returul din Spania. 

Acum, Guardiola vine hotărât să-l anihileze pe fostul său elev, căruia i-a pregătit o adevărată "cuşcă", scrie Mundo Deportivo. Guardiola a pregătit marcajul la starul argentinian cu mai mulţi jucători, prin rotaţie, care să limiteze spaţiul de manevră al acestuia. Rămâne de văzut daca tactica îi va şi ieşi lui Guardiola. "Cel mai bun meci din lume", au titrat catalanii de la Sport.es în ziua marelui meci de pe "Camp Nou".

Englezii nu se sperie. Transferat pentru 50 de milioane de euro de la Everton, John Stones e om de bază în apărarea lui Manchester City şi e nerăbdător să joace contra Barcei. 

Nu sunt speriat, nu mă sperie Messi. Cred că trebuie să joci împotriva celor mai buni pentru a te putea compara cu ei. Văd meciul cu Barcelona ca pe o provocare şi astept cu nerăbdare asta. Pentru mine, Messi este cel mai bun din lume. Este unic. Ca fotbalist, îl apreciezi şi mai tare atunci când vezi ceea ce poate face. Dar aştept să întâlnesc întreaga echipă a Barcelonei, pentru că toţi jucătorii sunt extraordinari,

---a spus John Stones.

Cele două echipe de start valorează aproape 1 miliard de euro! Barcelona e cotată în acest moment la 585 de milioane de euro, iar Manchester City la 340 de milioane de euro. Dar e vorba doar de jucătorii din primul "11"!

 

Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi