Share

Ponturi Campionatul European U21: Serbia-Macedonia. Debut cu stângul pentru ambele formații

Ponturi Fotbal

Cota: 2.20

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

20 Iun 2017 08:52 780 0
Logo Serbia
Logo Macedonia
Serbia
Macedonia
VS
19:00 20 Iunie 2017
Campionatul European U21

Analiză și informații pentru Serbia v Macedonia

După înfrângerile suferite în prima etapă a Grupei B, Serbia și Macedonia sunt în căutarea primelor puncte, dar și a primelor goluri la această competiție. Meciul se va disputa pe un stadion cu nume imposibil de pronunțat: Zdzislawa Krzyszkowiaka din Bydgoszcz.

Serbia U21

Naționala pregătită de Nenad Lalatovic a ajuns la acest turneu final după ce a încheiat preliminariile clasându-se pe locul 2 în grupa de calificare, la un punct în urma liderului Italia. A urmat apoi un baraj cu Norvegia, de care a trecut cu scorul de 2-1 la general. Serbia a pierdut un singur joc din cele 10 din grupă, dar primul joc din Polonia nu a fost de bun augur. Reprezentativa Portugaliei s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru sârbi, pe care i-au învins cu 2-0. Chiar și așa, partida a fost una echilibrată, în care vecinii noștri au câștigat statistic la numărul ocaziilor de gol, al paselor sau al cornerelor. Serbia a fost campioană mondială la U20 acum 2 ani și este arhicunoscută deja capacitatea fotbalului sârb de a scoate tineri talentați pe bandă rulantă. În componența acestui lot ar fi de amintit Andrea Zivkovic care evoluează pentru Benfica, Grujic de la Liverpool sau Gacinovic și Veljkovic din Bundesliga. 

Echipa probabilă: Savic - Antonov, Gajic, Jovanovic, Veljkovic - Gacinovic, Grujic, Maksimovic, Zivkovic - Djurdjevic, Cavric.

 

Macedonia U21

Spre deosebire de oponenții lor, macedonenii au încheiat preliminariile pe primul loc, în ciuda faptului că au obținut mai puține puncte decât vecinii lor sârbi. Macedonia a surclasat Franța în cadrul grupei de calificare, unde a obținut 6 victorii și a pierdut o singură dată. Nici debutul ei la acest turneu final nu a fost unul mai fericit, ba dimpotrivă. Spania nu a avut milă de ea și a învins-o categoric, cu 5-0. În orice caz, și trupa lui Blagoja Milevski a avut numeroase ocazii de gol, 5 șuturi cadrate și 7 cornere, ceea ce nu e puțin în fața unei formații ca și a Spaniei. Prin comparație cu naționala Serbiei, Macedonia are un lot mult mai slab cotat. Valoarea întregului lot este estimat undeva la 6-7 milioane de euro, în timp ce sârbii au cel puțin 5-6 jucători evaluați la 4 milioane de euro sau mai mult. Majoritatea componenților din lotul macedonean evoluează în campionatul intern, ceea ce face contează mult pentru experiența lor și nivelul de pregătire.

Echipa probabilă: Alekovski - Bejtulai, Zajkov, Demiri, Velkoski - Bardhi, Nikolov, Babunski, Radeski, Markoski - Angelov.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Serbia VS Macedonia

Ambele formații vor fi în căutarea primelor reușite la acest turneu final și, evident, a primelor puncte. Într-un stil caracteristic celor două națiuni, lupta se va duce până în ultimele minute și niciuna dintre formații nu va renunța. Chiar dacă au pierdut la 0 primele partide, cele două ofensive au arătat potențial și și-au creat numeroase ocazii. Astăzi, când defensivele vor fi mai puțin experimentate decât cele ale ibericilor, mă aștept ca vârfurile să și concretizeze. Valoric, lotul Serbiei este mult peste cel al vecinilor lor. Au jucători care evoluează în campionate puternice, la echipe importante, pe când cei mai mulți macedoneni joacă în campionatul intern. Cred că sârbii vor confirma statutul de favorită și se vor impune azi. Dat fiind că victoria este imperios necesară pentru ambele formații acestea vor forța și cred că vom vedea măcar 3 goluri în meci.

Pont pariuri: Serbia câștigă și peste 2.5 goluri în meci

Miza: 7/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Vădan Marc Nicolae

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici