Senatul din Republica Cehă a votat o lege ce permite accesul operatorilor de jocuri de noroc străini pe piața locală!

Săptămâna aceasta senatul din Republica Cehă a supus la vot o nouă lege a jocurilor de noroc care are ca scop permiterea operatorilor străini să aplice pentru licență pe teritoriul acestei țări. Legea a trecut fără nici o problemă cu 42 de voturi în favoare, 23 de abțineri și nici un vot împotrivă. Președintele Miloš Zeman are la dispoziție 30 de zile pentru a promulga  această lege, ea urmând să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2017.

czech.jpg

Cei de la calvinayre.com ne anunță că până în acest moment operatorii de jocuri de noroc din afara Cehiei nu aveau voie să aplice pentru licență, motiv pentru care pe lista de operatori licențiați se află doar cinci nume. Chiar și așa, se anticipează că operatorii locali nu vor avea o concurență prea mare nici în viitorul apropiat deoarece taxele percepute de guvern pentru site-urile de gambling autorizate sunt mai mult decât piperate.

Site-urile de pariuri sportive și loteriile vor trebui să plătească o taxă de 23%, în tmp ce cazinourile au de plătit chiar 35%. Această taxă se percepe din câștigurile totale, și nu doar din profit! Mai mult decât atât, pe lângă aceste taxe site-urile de gambling au de plătit în plus și un impozit pe profit standard de 19%. Din aceste motive probabil că operatorii străini nu vor lua cu asalt piața de jocuri de noroc din Cehia.

Noua lege îi va permite ministrului de finanțe să autorizeze blocarea accesului către site-uri nelicențiate. De asemenea, cei care vor încerca să retragă bani din conturile deținute pe astfel de site-uri vor avea surpriza neplăcută să constate că tranzacția va fi respinsă.  Mai mult decât atât, cei care au datorii la bănci sau primesc ajutor social din partea statului nu vor avea dreptul de a se juca nici măcar la operatori licențiați.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi