Semifinale cuminţi în Cupa României. Până când puteţi paria pe aceste meciuri

Două dintre echipele ajunse în semifinalele actualei ediţii a Cupei României au avut nevoie de penalty-uri în etapa trecută - CSU Craiova cu Dinamo şi ACS Poli Timişoara cu CFR Cluj. Bănăţenii sunt marea surpriză de până acum a campionatului. După ce au început sezonul cu -14 puncte, jucătorii lui Ionuţ Popa au revenit incredibil şi în momentul de faţă sunt salvaţi de la retrogradare. 

Ultima victorie, 3-1 în deplasare cu Pandurii, a trimis-o pe Timişoara pe locul 5 în play-out, ultimul care asigură prezenţa în Liga 1 şi din sezonul viitor. Antrenorul Ionuţ Popa a făcut spectacol la conferinţa de presă la finalul meciului cu Pandurii. "Am injectabile, am din astea care se bagă în venă...Mă refer la ţuică de prune, de pere, cateodată şi din aia de coarne, care e cea mai bună. Are un efect deosebit. Dacă mai bei şi după vreo două grătare un pahar Castel Huniade, eşti ca şi drogat. Dacă vom reuşi să ne salvăm de la retrogradare, să ne facă statui prin toată Timişoara, să le pună prin tot oraşul!", a spus Ionuţ Popa. (Foto: Sportpictures.eu)

Timişoara a ajuns şi în finala Cupei Ligii, care ar trebui să se joace pe 20 mai. Spun asta pentru că Popa a anunţat că are de gând să nu se prezinte sau să bage echipa a doua în teren...A intrat în scandal cu LPF-ul, care îl ameninţă acum pe antrenorul Timişoarei cu suspendarea. "Mi-a dat LPF un comunicat că dacă nu mă prezint cu jucătorii de la echipa mare, şi vin cu juniorii, mă ard rău de tot, pe mine, dar şi pe echipă. Zău, aşa, mi-e o frică....De înnebunesc!...”, a spus ironic Popa într-o intervenţie la Dolce Sport.

Mai dă Timişoara un tun, cu Astra în Cupă?

Bănăţenii au fost urmăriţi de ghinion la tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României, urmând să se bată cu Astra pentru un loc în marea finală. Timişoara are cota 5.00 aici pentru victorie în meciul cu echipa lui Şumudică. Asta în vreme ce campioana României are cota 3.00. La această casă de pariuri, echipa lui Ionuţ Popa este creditată cu ultima şansă la câştigarea trofeului, în vreme ce Astra este marea favorită cu o cotă de 2.50. Puteţi paria pe meciurile din semifinalele Cupei României până pe 26 aprilie, ora 14:00. 

CSU Craiova este a doua favorită la casele de pariuri recomandate de noi la câştigarea Cupei României în 2017. Oltenii lui Gigi Mulţescu (Foto: Sportpictures.eu) se vor bate cu FC Voluntari pentru locul în finală. 

Dacă după disputarea celor două jocuri din semifinale egalitatea se menţine, se vor juca prelungiri. Dacă nici atunci nu se va întâmpla nimic, echipa calificată în finală se va stabili la penalty-uri. Câștigătoarea Cupei României își asigură prezenţă în Europa League sezonul viitor. ACS Poli Timișoara și FC Voluntari nu au depus încă cerere pentru a juca în a doua competiţie valorică a cluburilor din Europa. 

Întâlnirile din semifinalele Cupei României se vor juca în dublă manşă - partidele tur sunt programate pe 26 aprilie, iar returul pe 17 mai. Finala se va disputa pe 27 mai, partida fiind precedată de finala Cupei României Under19.

Pariază şi tu pe meciurile din semifinalele Cupei României!

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi