Șeicii de la PSG nu se uită la bani: dau aproape 60 milioane de euro pe puștiul Dele Alli!

Bogații de la PSG au poftit la puștiul de 20 de ani, Dele Alli. 59,6 milioane de euro oferă clubul din capitala Franței pentru mijlocașul lui Tottenham, care a strâns deja 15 meciuri în naționala Angliei și a marcat două goluri. Presa din Anglia scrie că francezii l-au vrut inițial pe Adam Lallana, dar jucătorul este setat să rămână la Liverpool chiar și în condițiile în care șefii lui PSG i-au oferit un salariu de aproape 240 de mii de euro pe săptămână! 

Și galacticii de la Real sunt interesați de Dele Alli, pe care l-au urmărit de mai multe ori în meciurile din finalul sezonului trecut. Acesta tocmai și-a prelungit contractul cu Tottenham până în 2022, pentru un salariu lunar de 138 de mii de euro, dublu față de cât lua până acum. Englezii de la Mirror scriu însă că Dele Alli și-ar tripla salariul dacă ar accepta oferta șeicilor de la PSG! 

Nu mă pot gândi acum la altă echipă din moment ce eu sunt foarte fericit aici, cu acești fani, cu managerul meu și cu ceilalți colegi ai mei. Este un loc minunat și nu am de ce să mă gândesc la altceva. Dar eu nu mă simt tânăr, ci ca și cum aș fi aici de-o viață. Mă simt foarte bine și sunt fericit să joc pentru Tottenham,

---a spus Dele Alli după ce a semnat prelungirea contractului

Vorbele sale le-au mers la inimă fanilor lui Tottenham, care au bombardat contul de facebook al clubului cu mesaje de felicitari pentru tânărul internațional englez. 

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi