Șeful unei mari companii de jocuri de noroc, victima unui atac sângeros!

Responsabil cu investițiile pentru cel mai important operator de jocuri de noroc din Asia, Suncity Group, Andrew Lo Kai-bong a fost victima unui atac pe străzile din Hong Kong. Doi necunoscuți s-au năpustit cu un cuțit asupra mașinii în care se aflau bărbatul și șoferul acestuia.

Conform calvinayre.com, care îi citează pe cei de la South China Morning Post, Andrew (Foto: scmp.com) a reușit să se salveze dar șoferul său, de 53 de ani, a suferit răni grave în încercarea de a se feri de cuțitele agresorilor. 

Poliția s-a mișcat repede și a două zi a arestat trei suspecți - între care doi se presupune că au legături cu șeful unei bande mafiote, responsabil de atacatul asupra oficialului companiei de jocuri de noroc. Se crede că cei doi atacatori nu sunt chinezi și sunt criminali plătiți special pentru a-l lichida pe bărbat. Aceștia sunt încă în libertate, dar polițiștii speră să le dea repede de urmă în urma informațiilor pe care le vor obține de la cei trei suspecți arestați. 

Anchetatorii încă încearcă să determine motivele din spatele acestui atac, deși victima a declarat că este clar ținta unei ”dispute de afaceri”. Poliția nu a făcut încă publice alte informații, dar se crede că atacul asupra celor doi bărbați este strict legat de jocurile de noroc - o ”industrie” din Asia care, se vede treaba, nu este pentru cei slabi de inimă..

În 2012, Ng Man-sun, șeful departamentului de dezvoltare al unei alte companii de jocuri de noroc (Amax Holdings), a fost atacat de indivizi necunoscuți în hotelul din Macau în care locuia. A scăpat însă cu viață după ce a fost tăiat pe mâini și picioare cu un cuțit - metodă tradițională folosită de cei din Triada pentru a le transmite un mesaj rivalilor. 

Suncity a ”înghițit” rivalii

În plus față de operațiunile din Macau, Suncity Group are o prezență importantă în Filipine (unde deține un lanț întreg de cazinouri), dar și în Vietnam, ultimul proiect al șefilor companiei.

Grupul deținut de omul de afaceri Alvin Chau Cheok Wa (Foto: ggrasia.com) este unul dintre puținii operatori de pe piața asiatică, alături de Guangdong și Tak Chun, care au schimbat ierarhiile în ultimi ani în ceea ce privește industria jocurilor de noroc din Macau.

Un raport emis la începutul acestei luni a scos la iveală faptul că cifrele de afaceri ale operatorilor de dimensiuni medii, cum ar fi David Group, Hengsheng Group și MegStar, au scăzut dramatic în ultima perioadă. Până la investițiile masive făcute de cei de la Suncity, toate aceste companii se aflau în top în ceea ce privește cota de piață. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi