Şeful arbitrilor din Grecia a dat de belea: şi-a găsit casa incendiată!

Kyros Vassaras are bătăi de cap cu arbitrajele din Liga 1, dar şi acasă la şeful CCA sunt probleme! Şefii fotbalului din Grecia au decis suspendarea tuturor competițiilor după ce casa președintelui Comisiei Arbitrilor a fost distrusă în urma unui incendiu suspect. Nimeni din familia lui Giorgos Bikas nu se afla în casă în momentul incendiului. Jucător timp de trei ani la OFI Creta, Cosmin Bărcăuan a comentat incidentul pentru DolceSport.

Cred că este o acțiune de tip huliganic. Dar nu-mi dau seama de ce, pentru că nu au fost probleme mari de arbitraj în Grecia. Nu cred că incendiul are vreo legătură cu vreun meci din etapa trecută, pentru că nu au fost probleme de arbitraj,

---a declarat Bărcăuan

"Federaţia şi Comisia de arbitri denunţă distrugerea domiciliului preşedintelui Comisiei Naționale a Arbitrilor într-un incendiu de origine suspectă, care face obiectul unei anchete", se arată într-un comunicat postat pe site-ul federației elene.

Şefii fotbalului din Grecia suspectează că în spatele incendiului stau ultraşii unei echipe. Contactat de către cei de la gsp.ro, ziaristul grecTheodoris Vasilis a oferit amănunte.

Cei de PAOK, AEK și Panathinaikos spun că cei de la Olympiakos ar fi responsabili pentru foc, în timp ce oficialii lui Olympiakos le bănuiesc pe celelalte trei echipe și în mod special pe președintele lui AEK Atena. Focul a început de la balconul casei, pe asta s-au bazat și autoritățile când au spus că incendiul a fost cauzat de o mână criminală. Distrugerile sunt estimate la 150.000 euro,

---a declarat Vasilis

Foto: gazzetta.gr

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi