Şefii Astrei i-au declarat război lui Şumudică - l-au amendat cu 40 de mii de euro! "Nu ştiu ce vor..."

Gura "mare" îl costă cam scump pe antrenorul Astrei. Pentru că a intrat în jocul suporterilor şi a scandat injurii la adresa steliştilor, Şumudică va fi amendat de conducerea clubului cu o sumă record pentru Liga 1, 40 de mii de euro!! Gsp.ro scrie că şefii campioanei României i-au făcut un referat antrenorului de 45 de ani, acuzat de Consiliul Director că i-a instigat şi pe jucători să facă la fel în vestiar, la finalul meciului cu AS Roma din Europa League, acest lucru fiind văzut ca o "bilă neagră" la adresa imaginii clubului. 

De asemenea, şefii Astrei îi impută lui Şumudică şi declaraţiile făcute după egalul cu italienii care a trimis echipa în premieră în primăvara europeană. "E prea mare el pentru a discuta cu mine", a spus antrenorul Astre atunci, iritat de faptul că patronul Ioan Niculae a refuzat orice dialog cu el. Lui Şumudică i se reproşează şi faptul că a minimalizat efortul jucătorilor şi al clubului în obţinerea banilor care au fost încasaţi în 2016.

Conform unor surse din cadrul clubului Astra, în referatul întocmit de şefii campioanei României se arată că

...De fapt, meritul pentru calificarea în primăvara europeană nu e al lui Şumudică, ci al echipei din Cehia, cea care a reuşit să o încurce pe Austria Viena, în ultimul meci. Sancţiunea de 25% din contract va fi înaintată zilele următoare, pentru a fi ratificată, către Comisia de Disciplină a FRF,

---ar scrie în raportul întocmit de Petre Buduru, mâna dreaptă a patronului Astrei


Acţiunea conducătorilor Astrei denotă faptul că aceştia au pornit un adevărat "război" împotriva antrenorului care i-a refuzat pe turcii de la Gaziantep în ultimul mmoment. De altfel, se pare că acesta este un alt motiv pentru care Şumudică nu mai este agreat de şefii campioanei României, care i-au mai făcut o "surpriză" lui Şumudică - au refuzat să-i semneze documentele prin care să deţină creanţe din banii care urmează să mai intre în conturile clubului în luna ianuarie. Au făcut-o, în schimb, pentru toţi jucătorii echipei! E vorba de primele pentru calificarea în grupele Europa League, pentru cele 8 puncte realizate, dar şi pentru calificarea în 16-imile competiţiei. 

Antrenorul Astrei a confirmat acţiunea clubului împotriva sa, într-o intervenţie la Sport.ro.

Nu știu ce vor...Dar este o procedură disciplinară intentată de ei împotriva mea. Eu am un avocat care se ocupă de acest proces. Nu știu dacă se va ajunge la Comisii, deocamdată am fost chemat în față Consiliului Director, unde mi s-a adus la cunoștință faptul că s-a deschis această procedură disciplinară, 

---a spus Șumudică 

Șumudică a mai dezvăluit și faptul că oamenii din conducerea Astrei i-au interzis să mai vorbească public despre transferuri. 

Vreau să evităm acest subiect, pentru că nu am voie să vorbesc despre transferuri. Nu este treaba mea, nu decid eu, sunt doar antrenor, 

---a încheiat antrenorul Astrei

Şumudică e pregătit să se ia la trântă cu şefii Astrei şi şi-a angajat deja un avocat - nimeni altul decât reprezentantul familiei Reghecampf! Dan Idita, care este şi consultantul soţiei antrenorului Stelei, îl va apăra pe Şumudică atât în şedinţa Consiliului Director al Astrei, cât şi în faţa membrilor Comisiei de Disciplină, atunci când cazul va ajunge acolo.

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi